Meryem Pelesengi ne demek, TDK'ya göre Meryem Pelesengi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde anlamını bilmediğimiz bir çok kelime bulunmaktadır. Meryem Pelesengi az da olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Meryem Pelesengi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Meryem Pelesengi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Meryem Pelesengi ne demek, TDK'ya göre Meryem Pelesengi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sohbet esnasında konuştuğumuz kişiler bizim kelime dağarcığımızda bulunmayan kelimeler kullanabilmektedir. Meryem Pelesengi ne demek? Meryem Pelesengi TDK'ye göre sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi meryem pelesengi kelimesi. Peki meryem pelesengi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre meryem pelesengi nedir, meryem pelesengi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MERYEM PELESENGİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Meryem pelesengi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre meryem pelesengi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kabuklarından aynı adla anılan bir reçine çıkarılan ve Antil Adaları'nda yetişen bir ağaç (Calophyilum calaba)

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡