MHP Pendik'ten "Yeni Kapı" Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Yeni Kapı mitingine MHP Pendik Teşkilatı önemli bir katılım sağladı.

MHP Pendik'ten "Yeni Kapı" Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Yeni Kapı mitingine MHP Pendik Teşkilatı önemli bir katılım sağladı. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisince Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen İstanbul mitinginde halka hitap etti.Programı MHP Pendik İlçe Başkanlığı'da yoğun bir katılım sağladı. İlçe Başkanı Serdar Okay ve Teşkilat mensupları Pendik'ten gemiyle Yeni Kapıya adeta çıkarma yaptılar. Serdar Okay, Bu seçimlerin bir kurtuluş mücadelesi olduğunu ifade ederek, "Mitingimiz umuyorum hayırlara vesile olur ve bizlere İktidarın anahtarı olur "diye konuştu.

12106797_1059000167466486_1706271115048777655_n.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mitinginden Satır Başları:

Devlet Bahçeli, "En zor zamanlarda ülkenize sahip çıktınız. Yenilgiyi kabul etmediniz. Terörün hain emellerine teslim olmadınız ve buraya geldiniz. Çünkü siz Türkiyesiniz. Türk milletinin özü, tarih boyunca dilden dile anlatılan destansınız. Seçimlerin barış, huzur, olgunluk ve güvenli yarış içinde geçmesini umut ediyorum. Değerli İstanbullu kardeşlerin Türkiye kan revam içindedir, iyi durumda değildir. Son yurdumuz adete cenaze evine taziye çadırına dönmüştür. Eline silahı alan terör örgütleri başımıza üşüşmüştür. 10 Ekim Cumartesi günü garda yaşana canlı bomba felaketi cumhuriyet tarihimizin en kanlı sahnelerinden biri olmuştur. Ülkemiz kana bulanmakta kalmamış kurku tüneline sokulmuştur" dedi.

" NEYMİŞ, BURADA BOMBA PATLAYACAKMIŞ"

"Neymiş, burada bomba patlayacakmış" diyen Bahçeli, "Biz silahtan, bombadan korkup ölümden çekinseydik, ne imanımızda samimi, ne de davranışımızda gözü pek olabilirdik. Biz, böyle ucuz tehditlere, bayat numaralara 46 yıldır asla pabuç bırakmadık, asla da bırakmayız. Biz dantelli kefen giyenlere, etek giyip nifak kusanlara çok şükür hiç benzemedik.  Türkiye sanki Suriye'ye dönmüştür. Türkiye bu hale nasıl getirilmiştir. Türk milleti bu tuzağa nasıl düşürülmüştür. 20 Temmuz'dan bu yana dün Dağlıca'da verdiğimiz şehitlerle bugünde Tunceli'de verdiğimiz şehitlerimizle 93'ü asker 75'i polis, 4'ü korucu olmak üzere 172 vatan evladı şahit edilmiş 177 sivil vatandaş hayatını kaybetmiştir. Kandil'i ortadan kaldırmadan terör bitmez. Ya bütün silahlarını teslim ederler ya da kalanlarını teslim olmaya zorlayacak köklü bir imha hareketinin sonucuna katlanırlar" ifadesini kullandı.

"20 TEMMUZ'DAN İTİBAREN TERÖR HER GÜN CANIMIZI ALDI"

Devlet Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk ordusunu seyirci bırakırsanız, teröristler her yere konuşlanır. Yunan'a Anadolu'yu verseydiniz, Milli Mücadeleye ihtiyaç olmazdı. Anadolu'yu yurt seçmeseydik, Bizans'la savaşmazdık. Çanakkale'yi İngiliz'e bıraksaydık, kutlanacak zafer de olmazdı. Bunlara göre millete ve vatana kast etmek çok normaldir. Süleyman Şah'ın on asırlık kutlu naaşını bir avuç çapulcu önünden kaçırırken de bunu yaptılar. Boyun eğerek oturdukları masalardan özür dileyerek kalktıkları Ermeni dayatmalarında da bunu gördük. Teröristlere istediklerini verirseniz, verdikçe fazlasını isterler. Bu geçici sükuneti başarı sanmayın. Elindeki silahı almadan bunları temizledik zannetmeyin. Ellerine kan bulaşmış bu örgütün taktiklerine kanmayın. Ve bütün bunları yaparken de Milliyetçi- Ülkücü Hareketi ağzınıza almayın diye de uyardık, tüm sözlerimizde haklı çıktık. Onlar iyi şeyler olacak dediler, biz bölünmenin kapılarını aralıyorsunuz dedik. Onlar barış ve kardeşlik projesi dediler, biz anlaşmalı yıkım projesi dedik. Sonuç itibariyle 20 Temmuz'dan itibaren terör her gün canımızı aldı. Her gün evlatlarımıza ateş saçtı, yürekleri kavurdu. Süreç ihaneti devredeyken valiler operasyonlara izin vermedi."

"ORTADOĞU NEREDE DURACAĞI KESTİRİLEMEYEN VAHİM BİR BELİRSİZLİĞİN İÇİNE YUVARLANMIŞ"

"Ortadoğu kandan görünmemektedir. Suriye fiilen parçalanmaktadır" diyen Bahçeli, "Irak'taki mezhep ve etnik merkezli istikrarsızlık hızla tırmanmaktadır. Ve Türkiye hiç olmadığı kadar jeopolitik açmazlarla karşı karşıyadır. Sınırlarımızın diğer yakasında Kürdistan provaları yapılmaktadır. Suriye rejimine karşı alttan alta terör örgütlerine yol veren, silah ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan Nitekim Türkiye'nin milli güvenliği üst düzeyde tehlike altındadır. Gaziantep, Reyhanlı ve Suruç'tan sonra, Ankara'nın göbeğinde patlayan canlı bomba dirliğimizi ve birlikte yaşama irademizi havaya uçurma teşebbüsünde bulunmuştur. ABD'nin, Irak'ın kuzeyinde teröristleri silahlandırıp eğitim vermesi ülkemiz aleyhine ilave risk ve tehditleri ortaya çıkarmıştır. Ortadoğu nerede duracağı kestirilemeyen vahim bir belirsizliğin içine yuvarlanmış, mülteci sorunu herkesi, tüm dünyayı etkilemiştir. ABD'den Rusya'ya, Çin'den Birleşik Krallığa, Fransa'dan Almanya'ya kadar paylaşım ve bölüşüm planları yapan tüm ülkeler Ortadoğu'yu çeteleri eliyle karıştırmaktadır" ifadesini kullandı.

"IŞİD BİR PİYONDUR, PKK BİR MAŞADIR"

IŞİD'in bir piyon olduğunu savunan Devlet bahçeli, "IŞİD bir piyondur, PKK bir maşadır ve Batı'nın tarihsel nefretlerine hizmetle görevli terör örgütleridir. Buna karşı 2 milyara yakın nüfusuyla İslam dünyası paramparçadır. Yüce dinimiz İslam zalimlerin hedefinde, Müslüman görünümlü uşakların güdümündedir. İki gün önce ise, Asya-Pasifik Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi Kesret içinde vahdet; hikmet içinde barışı birlikte düşünmek temasıyla İstanbul'da toplanmıştır. İstanbul'da lüks otellerde toplanarak değil, yerinde sorumluluk alarak, İslam'ın içine sızmış batıl hesaplara dik durup azimle mücadele edilmelidir. Çevremizde kıtalar arası füzeler uçurulmakta, hava sahamız ihlal edilmekte, insansız hava araçları gezdirilmekte, teröristler efendileri adına öldürmek için tetikte beklemektedir" şeklinde konuştu.

"HER ŞEYE İTİRAZ ETTİĞİMİZİ SÖYLÜYORLAR"

Devlet Bahçeli, "7 Haziran'da tecelli eden millet iradesini beğenmeyen, benimsemeyen saray ve soygun ittifakı dayatma ve zorlamayla yeniden seçim için kollarını sıvamıştır. Türkiye hemen hemen yaklaşık bir yıl içinde dördüncü kez sandığa gidecektir. Bu çok açıktır. Türkiye üzerinde karanlık hesap yapanların hakkından ve üstesinden Milliyetçi Hareket Partisi gelecektir. Yıkım kadrosunu, ihanet lobisini, çözülme ve çürüme odaklarını, Türk'e ve Türk milletine yan bakarak işgal hayali kuran kifayetsizleri Milliyetçi Hareket Partisi alt edecektir. Ant içtik, Türkiye'yi darboğazdan çıkaracağız. Söz verdik, Türk milletini rahata ve refaha ulaştıracağız. Bunun için bize hayırcı diyorlar. Bundan dolayı bizi karalıyorlar, her şeye itiraz ettiğimizi söylüyorlar. Koalisyon kurulmadıysa sebep yine bu iki şahsiyettir. Milliyetçi Hareket Partisi ülkesi ve milleti için gövdesini taşın altına koymaya her zaman hazırdır" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE AVRUPA'NIN HASTA ADAMI DİYORLAR"

"Türkiye'ye Avrupa'nın hasta adamı diyorlar" diyen Bahçeli, "Bölünmemizi bekliyorlar. Kardeş kavgasına düşelim istiyorlar. Kutuplaşmanın bizi yutacağını umuyorlar. Buradan ilanen ve tekraren herkese, her kesime ve her vatan evladına duyurmak isterim ki; Geride bıraktığımız bin yıl, tarihi aşıp gelen bir milletin adını çağlara kazımıştır. Biz köklere, kökenlere bakmayız. Biz inançlara, mezheplere ayırmayız. Bayrağa saygı var mı, ona bakarız. Millete hürmet var mı, ona bakarız. Vatana sadakat var mı, ona bakarız. Gün gelip, kınalı kuzularını cepheye dualarla uğurlayanların soracağı hesaba güveniriz. Geçmişi kucaklayıp geleceğe koşmanın zamanıdır. Vakit Milliyetçi Hareket vaktidir. Vakit Milliyetçi Hareket'in iktidarında terörün kökünü kazımanın vaktidir. Biz yaparız, biz başarırız, biz her zorluğun üstesinden geliriz. Türkiye'yi dirliğe ve güvenliğe biz çıkarırız. Türk milletini refah ve huzura biz kavuştururuz. Sen, ne yapacağını bilirsin aziz milletim. Sen, bilirsin aziz ülkem. Kalbi vatan sevgisiyle çarpan milliyetçi vatansever insanlarımız, gelin hep birlikte Türkiye'yi bağrımıza basalım; 1 Kasım'da kenetlenelim. Bu nedenle ülkemizin geleceğine oy verin. Henüz beşiği sallanan evlatlarımıza kol kanat gerin. Bıyığı yeni terlemiş gençlerimize huzur armağan edin. Ve elbette Türkiye'nin selameti için tercih yapın" ifadesini kullandı.

Seçmene seslenip oy talep den Bahçeli, "Terörizme karşı tek başına MHP, Çözülmeye karşı bir tek MHP, Fitneye karşı tek kuvvet MHP, Dağılmaya ve parçalanmaya karşı tek çare MHP'dir. Hepinize güveniyorum, hepinizden çok şey bekliyorum. CHP'nin tertiplerine aldırmayın. Ülkenin geleceğine oy verin, Türkiye'yi düzlüğe çıkarın. Son olarak merhum şairimiz Arif Nihat Asya'nın, Ülkücüler isimli şiiriyle sözlerime son vermek istiyorum. Siz büyük Türkiye'yi gerçekleştirecek olan Ülkücüler. Siz Oğuzların, Kürşadların, Alparslanların, Fatihlerin, Yavuzların, Abdülhamidlerin, Yunus Emrelerin, Mevlanaların, Hacı Bektaşların, Sütçü İmamların, Dilşad Sultanların, Nene Hatunların, Gevher Nesibelerin, Malhun Hatunların torunları olan Ülkücüler; 'Gafillerin ardında Allah'ı anan; kaçanların ardında vuruşan, ölüler arasında diri olan gibidir.' Kutlu Peygamber sözünün muhatabı olmak için çalışın. Yolunuz açık olsun. Cenab-ı Allah, taşıyamayacağımız yükü omuzlarımıza yüklemesin. Yüce Yaradan kendi dini için gayret eden herkese yardım etsin. 'Gençliğin acı haline' 'Öldün mü ey gençlik? Eğer öldünse haber ver: ''Onlara hicviye yazan kalemim sana da mersiye yazsın. Yahut ölmediğini ispat et ki, sana olan büyük imanım sarsılmasın ve sana olan destanım boşa gitmesin" dedi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Borcu olana 200 bin lira müjdesi! Borç kapatma kredisinde şartlar kaldırıldı
Borcu olana 200 bin lira müjdesi! Borç kapatma kredisinde şartlar kaldırıldı
Savcı, Mehmet Selim Kiraz’ın şehit oluşunun 9’uncu yıl dönümünde İstanbul Adalet Sarayında tören düzenlendi
Savcı, Mehmet Selim Kiraz’ın şehit oluşunun 9’uncu yıl dönümünde İstanbul Adalet Sarayında tören düzenlendi
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, hakkında yeni gelişme!
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, hakkında yeni gelişme!
Çok Okunanlar
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı