Milyonlar Yenikapıya Akın Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yenikapı'da düzenlediği mitinge İstanbul'un dört tarafından insanlar akın etti. Yenikapı'daki yeni miting alanı ilk kez Ak Parti'nin mitingine ev sahipliği yaparak 2 milyona yakın İstanbullu ile doldu.

Milyonlar Yenikapıya Akın Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yenikapı'da düzenlediği mitinge İstanbul'un dört tarafından insanlar akın etti. Yenikapı'daki yeni miting alanı ilk kez Ak Parti'nin mitingine ev sahipliği yaparak 2 milyona yakın İstanbullu ile doldu.

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ise eşi Tülay Aydın, Eyüp İlçe teşkilatı ve Eyüplüler ile birlikte Feshane'den kalkan vapurlarla Yenikapı'daki miting alanına geçti.

Miting alanına vapurlarla geçen Ak Partililer, heyecan ve coşkularını yol boyunca Ak Parti ve Türk bayraklarını sallayarak gösterdiler. Fotoğraflara adeta bayram geçidi görüntülerini yansıtan kareler yansıdı. Ak Parti'nin "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı'nı İstanbullular doldurdu.

Yenikapı Meydanı'na, kentin farklı noktalarından toplu taşıma araçlarıyla gelen vatandaşlar, güvenlik noktalarından geçirilerek alana alındı. Ellerinde Türk bayrakları ile Ak Parti flamaları bulunan vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehinde sloganlar attılar.

BAŞBAKAN'IN KONUŞMASINDAN BAŞLIKLAR:

İstanbul canım İstanbul davam, aşkım, kavgam. Ey İstanbul seni yürekten selamlıyorum. Ey kutlu Peygambere müjde olmuş yüce şehir. Mekke'nin, Medine'nin kardeşi seni yürekten selamlıyorum. Adalar, Ataşehir, Bakırköy, Bahçelievler, Bayrampaşa sizleri selamlıyorum. Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Çekmeköy, Esenyurt sizleri selamlıyorum. Eyüp seni muhabbetle selamlıyorum. Toprağını şereflendiren Hz. Eyüp'e selam gönderiyorum. Fatih seni yürekten selamlıyorum. Gaziosmanpaşa, Güngören, Maltepe Pendik sizleri de selamlıyorum. Silivri, Şile, Tuzla, Üsküdar sizleri selamlıyorum.

İstanbul sana Anadolu'nun, Trakya'nın selamını getirdim. Sana Antalya'nın, Tekirdağ'ın, Edirne'nin selamını getirdim. Size Tüm Türkiye'nin selamlarını getirdim.

İstanbul Türkiye'nin özetidir. 81 vilayetimizin bayrağının dalgalandığı şehirdir.

Bugün tüm dünya İstanbul'u izliyor. Bugün dünyanın tüm mazlumları, mağdurları, garipleri, fakirleri sizleri izliyor. Kahire'de oyları çalınmış kardeşlerim sizleri izliyor.

Pensilvanya'nın izlediği gibi değil onlar mahremleri izliyor, onlar ahlaki olmayan şeyleri izliyor.

İstanbul sen Türkiye'nin umudusun İslam coğrafyasının Balkanlar'ın Dünya'nın umudusun İstanbul. İstanbul heybende kınında rahmet taşıyorsun.

Minareleri ezansız bırakma Allah'ım. Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma Allah'ım. Bilelim hasma karşı koymasını, bizi cansız bırakma Allah'ım. ya dağıt kimsesiz kalan sürünü ya da çobansız bırakma Allah'ım. Amin sonsuz kere amin.

İstanbul bugün çok başkasını bir kez daha tarih yazıyorsun İstanbul. Bugün bir kez daha tuzakları oyunları bozuyorsun İstanbul.

Rabbim kardeşliğimizi, yol arkadaşlığımızı, muhabbetimizi daim etsin. 30 Mart seçimleri ülkemiz için hayırlara vesile olsun.

Kardeşlerim Sivas'tan yola çıktık. Bugün Kocaeli'yle 46. şehrimiz. 47. şehir İstanbul.

Silivri bizim programımızda yoktu. 2 saat içerisinde Silivri'de nasıl bir kalabalık patladı. Çatalca'ya inşallah seçimden sonra gideceğiz. Meydanlar daha önce böyle manzara görmedi. 81 ilin tüm coşkusu şu an İstanbul'da

Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bak bu montajı nasıl yaptık? Güzel mi, beğendin mi? Bir montaj da sen yap böyle. Varsın birileri montaj desin, taşıma desin.

Millet oynanan oyunları görüyor.

Kılıçdaroğlu seni SSK'daki yolsuzluklarınla tanıyoruz. Türkiye'ye tezgahlanan tuzağı biliyor. 94'te kimden aldık. CHP'den. Ey Kılıçdaroğlu senin SSK döneminden nelerin olduğunu biliyoruz. Kocaeli'de bir amca illa kürsüye çıkacağım dedi. Dedi ki "İki kez hastanede rehin kalktım". Göreve ilk geldiğimde verdiğim emir "Bu rehine işi kalkacak".

Sabrettiniz zafere ulaştık.

İstanbul'da çöp dağları, hava kirliliği vardı. CHP demek kirlilik, yolsuzluk, çöp, susuzluk demektir.

Ümraniye çöplüğünde 39 kişi öldü. CHP'li belediye vardı. Ne çevrecisi? Bunun hesabını soran oldu mu?

Yolsuzluk klasörü önünde poz verdi. Kimin? Belediye başkanlığına aday gösterdikleri kişinin.

Biz İstanbul'a, ülkemize, milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

30 Mart'ta en önemli dersi Pensilvanya'ya vereceğiz. Bunların okullarında çocuklarınız varsa alın. Biz takviye kurslarını hafta sonlarını ücretsiz vereceğiz.

Yıllarca bunlar bizi sömürdüler ya. Sülük zararlı kanı emer. Bunlar bizim helal kanımızı içtiler. Adak dediler, himmet dediler sömürdüler.

Sen hoca mısın senarist misin? Benim sevgili Peygamberimi kamyonete bindirdiler. Bunun senaryosunu da bu onaylıyor.

Bu zat diyor ki; "Hz. Cebrail parti kursa oy vermem"biz de bir laf var. Teşbihte hata kabul olmaz. Bunun yaptığı benzetme rezalet.

Beş ay önce duadan bahsediyor, beş ay sonra aynı cümlelerle bedduadan bahsediyor. Müslüman müslümana beddua eder mi?

Biz vatan, millet, bayrak yolundayız, samimiyetle devam ediyoruz. Bu milletin iradesini çalamazsınız. Biz önce halkın, sonra hakkın iradesine boyun eğdik.

Benim meselem milletimin hak, hukuk meselesidir. Biz hukuku çiğnemek isteyenlere karşı dik duruyoruz.

Yolsuzlukların olduğu iktidarda milli gelir 230 milyar dolardan 820 milyar dolara çıkar mıydı?

MHP'ye gönül veren kardeşlerimize sesleniyorum. Siyaset birinci parti olmak için yapılır. Ey MHP ve CHP'ye oy veren kardeşlerim hep geriden mi geleceksiniz?

Kılıçdaroğlu "Yüzde 40'ın altında oy alırsam istifa ederim" dedi. Yüzde 26 aldı, yine bırakmadı.

Bahçeli de "Yüzde 51 alamazsan bırak" diyor. ya yerel seçim yapıyoruz. Genel seçim değil. Önce siyaseti öğren.

Biz iktidarı MHP'den devraldık, 23,5 milyar dolar borç devretti. Biz ödedik. IMF şu an bizden borç istiyor. Bunlar kafatası milliyetçisi.

Faiz lobisi, vaiz lobisi çalışıyor. Mafya çalışıyor deviremiyor. Hamdolsun ayaktayız.

İşçiyi memuru sömürdüler. Konut edindirme adı altında 3,5 katrilyon topladılar. Bunu da biz ödedik. Ey CHP, ey MHP siz memuru ve işçiyi inlettiniz. Bizim farkımız bu.

Batı'da ne varsa Doğu'da da o olacak. Güney'de ne varsa Kuzey'de de o olacak.

Ülkemdeki 77 milyonu beni yaradan Allah yarattı diye seviyorum.

Hakkari'ye de havaalanı yapıyoruz. Terör örgütü istediği kadar tehdit etsin, oraya da yapacağız Ayrımcılık yok, herkese aynı hizmeti götürmeye mecburuz.

Elinde gazetesi, televizyonu olanın Türkiye'ye hakimiyeti dönemi artık sona ermiştir.

Biz sandıksız bir demokrasiyi kabul etmiyoruz. Sandığı küçümsemek milleti küçümsemektir. Bu ülkede sandığa laf etmenin, tek bir anlamı vardır, o da darbedir. Sandığı ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Bölücü terör örgütü gibi... Milletin kutsal değerleriyle sorunları var. Sandığa saldırmaya çalışmaları bu yüzden. Sandıktan ümitlerini kestikçe şirretleşiyorlar. Başaramayacaklar. Emşru iktidarı sokakta devirmenin hesaplarını yapıyorlar. Sizin hakkınızı, hukukunuzu korumakta en ufak tereddüt göstermedik, göstermeyeceğiz.

CHP ne diyor? Eski İstanbul'u getireceğiz diyor. ya eski İstanbul'da hava kirliliği, çöp var.

Bizim gücümüz sizin gücünüzdür. Size karşı boynumuz kıldan incedir.

12 yıl boyunca bu davaya leke sürülmesine izin vermedik. Bunlar hayırlı işe evet demediler. Bunlar yıkmayla mükellef.

2.5 milyar dolara 3. köprüyü yaptırdık. Sadece 7.5 yıl işletecek devlete devredecekler. Üçüncü havalimanını yapıyoruz. Maliyeti 46 milyar dolar. Cebimden tek kuruş çıkmıyor. Bu iktidara yolsuzlukla nasıl yüklenirsin. Adam utanır. 3 koyun gütmedi ki.

Şu ülkede bir Dikili ağacınız yok, sadece yakarsınız, yıkarsınız. Başka işiniz yok. Sonra tencere tava hep aynı hava.

Bazı bu zihniyette olanlar yollarda çirkin hareket yapıyorlar. 12 yıl boyunca hırsızların art niyetlilerin, bu davaya sızmaması için hassasiyet gösterdik.

Biz burada olduğumuz sürece görev, yetki emanet bizde olduğu sürece yetimin hakkına el uzattırmayız.

Ağır saldırıları sizinle beraber atlattık. Bu saldırılarda en küçük mertlik ahlakının kırıntısı yok. Kutsal değerlere saldırıyorlar. Kardeşliğimize çözüm sürecine saldırıyorlar.

Pensilvanya, evlerinde yurtlarında gece seansları, beddua seansları yaptırıyor. Kötü söz sahibinindi. Geçenlerde şunu diyor:"O uzun bize çok hainlik etti. Sen nasıl bir hocaefendisin? Dürüstsen 1999'da bu ülkeden niye kaçıp gittin?

İstedikleri ahlaksızlığı yapsınlar, biz dik duruyoruz. Edepli duruşumuzla gereken cevabı vereceğiz.

Gazi Mustafa Kemal'e ağır hakaretler ediliyor buna özgürlük mü diyeceğiz? Irkçılık yapıyor, çok ağır suçlar işleniyor. Türkiye'ye gelince mi akıllarına özgürlük geliyor?

Kardeşlerim ABD başkanın gizli telefon görüşmeleri yayınlansa buna özgürlük mü diyecekler? Twitter bizim kanunlarımıza uymayacaksa gerekeni yaparız. Burası Muz cumhuriyeti değil Türkiye Cumhuriyet'i. Burası muz cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Biz mahremimizi, görüşmelerimizi dinleyen, dinletenlere karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. Özgürlük maskesi altında kimse bizim mahremimize giremez.

Başta Doğan Grubu, Ciner Grubu olmak üzere. Utanmadan, sıkılmadan bu olaylarda bize karşı yapılanları savunuyorlar. Siz nasıl bunları savunuyorsunuz? Çünkü Pensilvanya'nın bunlarla ilgili kasetleri var. Şimdi bunlar korkuyorlar. Bataklığa batmışlar. Merak etmeyin gereken yapılacak.

Twitter, Youtube, Facebok dürüst davranacaksa her türlü desteği veririz.

Hangi montajı, dublajı çıkarırsanız çıkarın, bu tehditlerin şantajların altında ezilip gideceksiniz. Bize iftira atınca milletin bunlara oy vereceğini mi sanıyorlar?

30 Mart akşamı hangi yalanı konuşacaklarını düşünüyorlar. Çamur provası derdindeler. Senaristleri var. Büyük senaristleri Pensilvanya'da. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar? Bize çamur attıkları zaman onlara oy vereceklerini zannediyorlar. 6 günümüz var. Kapı kapı dolaşacağız. Çok çalışacağız. Sandıkları patlatacağız.

Kılıçdaroğlu kayış attı bu seçimi genel seçime dönüştürdü.

Mavi Marmara vuruluyor. Pensilvanya'nın gözünde yaş yok. Aksine o başkalarının yanında yer alıyor.

Bunlar nebbaş bunlar mezarlık soyguncusu.

Kalplerinde gerçekten bir merhamet olsaydı, ölmüş çocuğun üzerinden muhalefet yapmazlardı.

IFrame

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡