Mitral Hücreler ne demek, TDK'ya göre Mitral Hücreler kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Daha önce duymadığımız bazı kelimelerin anlamını merak ederiz. Mitral Hücreler sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Mitral Hücreler ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Mitral Hücreler kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Mitral Hücreler ne demek, TDK'ya göre Mitral Hücreler kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Mitral Hücreler ne demek? Mitral Hücreler TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi mitral hücreler kelimesi. Peki mitral hücreler ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre mitral hücreler nedir, mitral hücreler kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MİTRAL HÜCRELER NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Mitral hücreler kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre mitral hücreler kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Beyinde koku lopu içinde bulunan sinir hücreleri

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡