Murat Şahin, Ülkem ve milletim için partime her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğim

Murat Şahin, “Ülkem ve milletim için partime her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğim. " dedi.

Murat Şahin, Ülkem ve milletim için partime her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğim

Gerçekleştirdiğimiz söyleşide “7 Haziran 2015 İstanbul’un yeniden feth edileceği tarihtir” diyen MHP İstanbul 1. Bölge A. Adayı Murat Şahin, “Asıl mesele insanın kendisini bilmesidir. Şu an için adaylığım gerçekleşmemiş olabilir ama ülkem ve milletime hizmet için partime sunabileceğim her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğim. Hak, hukuk ve adaletle hizmetten başka mecliste ne yapabilirim bilemiyorum ama ne yapmayacağımı biliyorum. Mesela, vatanıma, milletime, bayrağıma, dinime ihanet etmeyeceğimi biliyorum.” Diyor.

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Murat Şahin, milletvekili adaylığı, hedefleri ve partisinin İstanbul ve Pendik’teki oy potansiyeli ile ilgili gazetemize samimi açıklamalarda bulunduğu söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz;

Hak, Hukuk ve Adalet ile hizmet  için aday olmuştum

Murat bey, öncelikle kendinizi bize kısaca tanıtabilir misiniz?

Aslen Giresunlu olup, 1978 Pendik doğumlu evli ve iki çocuk babasıyım. Halen, Pendik merkez ve Kaynarca’da faaliyetini sürdüren Alpi Ağız ve Diş Poliklinikleri işletmesinin yönetim kurulu başkanığını yürütüyorum. Ülkücü tabandan gelen birisi olarak 2 dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği görevinden sonra 30 Mart seçimlerinde belediye meclis üyesi adayı oldum. Bir neferi olmaktan her zaman büyük bir gurur ve şeref duyduğum partim aracılığıyla ülkeme ve milletime hak, hukuk ve adalet ile hizmet için de 7 Haziran 2015 seçimleri için milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Ama nasip değilmiş, olmadı. Bu vesile ile aday olan her biri birbirinden değerli ve kaliteli tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hizmet yarışında başarılar diliyorum.

Aday olmasam da davam için adaymışım gibi çalışacağım

Murat bey, adaylığınız gerçekleşmiş olsaydı mecliste nasıl bir Murat Şahin görecektik. Bundan sonra hedefiniz nedir.

Vatanını, milletini seven her Türk evlâdının gönlünde bu ülkeye başbakan veya cumhurbaşkanı olmak, dünyaya hükmetmek yatar. Bizim de gönlümüzde bu vardı ve bu nedenle aday adayı olduk ama nasip değilmiş, adaylığımız gerçekleşmedi. Aday olup, meclise girebilseydik, hak, hukuk ve adaletle ülkeme ve milletime hizmet edeceğimden emin olabilirdiniz. Bunun haricînde partim ne görev verirdi, ben neler yapabilirdim şu an hiç bilmiyorum. Ama burada esas önemli mesele ne yapabileceğim değil, ne yapmayacağım meselesidir. Mesela hiç bir zaman vatan haini olmayacağım. Bayrağıma, milletime, devletime ihanet etmeyeceğim. Geleceğe yönelik hedefim konusunda şu an itibarıyla bir şey söylemek için erken. Bu gün itibarıyla ilçe teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte, adaymışım gibi sahada çalışarak partime verebileceğim en fazla katkıyı sunmaktan başka bir düşüncem yok.

İstanbul ve Pendik’te yeterli oy potansiyeline sahibiz

Peki Murat bey, partinizin İstanbul ve Pendik’teki oy potansiyelini nasıl görüyorsunuz. Bu kez MHP istediği oy oranına ulaşabilecekmi.

İl başkanımız Mehmet Bülent Karataş’ın göreve gelmesiyle birlikte il ve ilçe teşkilatlarında gözle görünür bir hareketlilik ve yükselme meydana geldi. Aynı şekilde Pendik özelinde de Serdar Okay’ın ilçe başkanlığıyla birlikte, güzel ve teveccüh gören çalışmalara imza atıldı. Bunları da dikkate aldığımızda samimiyetle ifade edebilirim ki, bu güne kadar sandığa pek yansımasa da İstanbul ve Pendik’te partimizin oy oranı oldukça yüksek. Hatta şu an için İstanbul’da seçime hazır en iyi partiyiz.

İktidar partisi, ülkücü camiayı dine uzakmış gibi göstererek halkı kandırıyor

Oy potansiyelimizin sandığa yeterince yansımamasının çeşitli sebepleri var ve bana göre bunlardan en önemlisi, iktidar partisinin din ve iman olgusunu en iyi şekilde kullanarak vatandaşı kandırıyor olması. İktidar partisi kendisini sürekli ümmetçi parti olarak gösterirken; özellikle MHP’yi ve ülkücüleri dine uzak, sadece Türkçülük üzerinde siyaset yapan bir kesim olarak gösteriyor. Bu dinen iman noktasında çok yanlış bir tutum olduğu kadar da vatandaşı kandırmaktan öte bir şey değildir. Dinimize göre secde yalnızca Allah’a yapılır ve iman da, ibadet de Allah ile kul arasında kalır. Biz ülkücüler de bu inanç ve düşünceyle, din ve iman olgusunu ön plana çıkarmadan siyaset yapıyoruz. Ülkücü camia için Türklüğümüz ne kadar değerliyse, dinimiz de, imanımız da en az o kadar değerli ve kutsaldır. Biz parti felsefemiz gereği, birileri görsün veya oy versin diye din istismarı yapmıyoruz, yapmayız da. Bu nedenle kimse bizi dinden uzak bir partiymiş gibi gösterip, vatandaşı kandırarak oy peşine düşmesin. Bizim imanımızı sorgulayamaz.  

Ülkemizin en fazla bugün birlik ve dirliğe ihtiyacı var

Diğer taraftan vatandaşlarımız şunu da çok iyi bilmelidirler ki; ülkemizin bu kritik dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Milletimizi gruplara ayıran, bilerek veya bilmeden bölücülük yapan, vatan hainleriyle işbirliği yapan liderler ve siyasilere bu dönemde hayır denmez ise, bazı şeyler için çok geç olabilir. Bunun için hak, hukuk ve adalet diyoruz, her kesimin sesine kulak verin diyoruz ve vatan hainliği haricinde tüm siyasi düşüncelere saygı duyuyoruz. Mesela ben MHP’liyim, ablam AK Partili ve ben, siyasi düşüncesi ne olursa olsun, milli ve manevi değerlere saygısız olmadığı müddetçe özel veya mesleki ilişkiler noktasında herkes ile çok rahat bir şekilde görüşüp, bir çok konuda fikir alışverişinde bulunabiliyorum. Herkes de böyle olmalı, milli birlik ve beraberliğimiz için bu şart.

Temennim İstanbul için %20 Türkiye için %40 oy oranı

Peki Murat bey, son bir soru daha. Partinizin İstanbul 1. Bölge aday listesini nasıl buldunuz. 7 Haziran seçimleri için İstanbul ve Türkiye geneli için bir tahminde bulunur musunuz.

7 Haziran seçimleri için parti olarak en iyi çalışmayı yaparak, alabileceğimiz en iyi oy oranına ulaşmak istiyoruz. Bu noktada aday olmasak da Murat Şahin olarak biz, üzerimize düşenin en fazlasını yapma gayretinde olacağız. İsmimiz aday listesinde olmasa da adaymış gibi, son sırada olsak da birinci sıradaki aday gibi çalışacağımızı aday adaylığı dönemimizde özellikle dile getirmiştik. Çünkü önemli olan şahıslar veya makamlar değil, önemli olan vatan, millet aşkı, dava azmi olacak.

Partimin İstanbul ve Türkiye genelinde alabileceği oy oranıyla ilgili tahminimi değil de temennimi söylersem daha iyi olur diye düşünüyorum. Temennim İstanbul’da %20, Türkiye genelinde %40 diyorum.”

Kaynak: Yenises34

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında, beklenen karar açıklandı!
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında, beklenen karar açıklandı!
Kamuda tasarruf başlıyor! Bin araç satışa çıkıyor
Kamuda tasarruf başlıyor! Bin araç satışa çıkıyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
Hatay'da korkunç cinayet! Camiye giderken öldürülen imamın katili komşusu çıktı!
Hatay'da korkunç cinayet! Camiye giderken öldürülen imamın katili komşusu çıktı!
Çok Okunanlar
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
DEM Parti Batman il binasından skandal görüntüler! Parti binası değil, örgüt karargahı
DEM Parti Batman il binasından skandal görüntüler! Parti binası değil, örgüt karargahı
Yorumlananlar