Namık Uğurlu Kimdir | Neden Öldü

Erdal Uğurlu'nun ağabeyi tiyatro oyuncusu Namık Uğurlu Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki evinde ölü bulundu. Peki Namık Uğurlu neden öldü? Sevilen tiyatro oyuncusu hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde...

Namık Uğurlu Kimdir | Neden Öldü

Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı. Sevilen tiyatro oyuncusu Namık Uğurlu Ayvalık'taki evinde ölü bulundu. Sevenleri şoku atlatırken neden öldüğü de merak ediyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi baletlerinden Erdal Uğurlu'nun da ağabeyi olduğu öğrenilen Namık  Uğurlu'dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polis ve sağlık  ekiplerine bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, Uğurlu'nun Barbaros Caddesi 1. Sokak'taki  evine giderek çilingir yardımıyla kapı açtı. Eve giren ekipler, yerde hareketsiz  yatan Namık Uğurlu'nun öldüğünü belirledi. Uğurlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

NAMIK UĞURLU KİMDİR?

Yıllar önce kısa bir evlilik geçirip, boşandığı öğrenilen Namık Uğurlu'nun aslen Ankara'lı olduğu, başkentte uzun yıllar özel tiyatrolarda sahne aldığı belirtildi. İstanbul Devlet Opera ve Balesi baletlerinden Erdal Uğurlu'nun da ağabeyi olduğu öğrenildi. Yıllar önce kısa bir evlilik geçirip, boşandığı da öğrenilen Namık Uğurlu'nun aslen Ankara'lı olduğu, başkentte uzun yıllar özel tiyatrolarda sahne aldığı belirtildi. Yaklaşık 15 yıl önce gelip yerleştiği Ayvalık'ta da tiyatro eğitmenliği ve oyun yazarlığı yapıyordu.

NAMIK UĞURLU NEDEN ÖLDÜ?

15 yıl önce gelip yerleştiği Ayvalık'ta da tiyatro eğitmenliği ve oyun yazarlığı yapan Namık Uğurlu'nun son zamanlarda aşırı şekilde alkolizmin pençesine düştüğünü anlatan komşuları, Namık Uğurlu'nun son günlerde yürüme güçlüğü de çektiğini belirttiler.  Alınan bilgiye göre, Ayvalık'ta tiyatrolarda sahneye çıkan Namık  Uğurlu'dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polis ve sağlık  ekiplerine bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, Uğurlu'nun Barbaros Caddesi 1. Sokak'taki  evine giderek çilingir yardımıyla kapı açtı. Eve giren ekipler, yerde hareketsiz  yatan Namık Uğurlu'nun öldüğünü belirledi. Uğurlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡