Nısfınnehar ne demek, TDK'ya göre Nısfınnehar kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Nısfınnehar kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Nısfınnehar ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Nısfınnehar nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Nısfınnehar kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Nısfınnehar ne demek, TDK'ya göre Nısfınnehar kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Nısfınnehar ne demek? Nısfınnehar TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi nısfınnehar kelimesi. Peki nısfınnehar ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre nısfınnehar nedir, nısfınnehar kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

NISFINNEHAR NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Nısfınnehar kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Nısfınnehar kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre nısfınnehar kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Meridyen düzlemi
- Öğle vakti

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN