Organize İşler 2 ne zaman çıktı? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı vizyon tarihi

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu Organize İşler 2 Sazan Sarmalı vizyona girdiği ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Peki Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne zaman vizyona girdi? Oyuncuları kimlerdir? Konusu ne ? Organize İşler 2 ne zaman çıktı?

Organize İşler 2 ne zaman çıktı? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı vizyon tarihi

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne zaman çıktı? Sorusu son zamanlarda sinema severler tarafından araştırılmaya başladı. Yılmaz Erdoğan'ın ilkini 2005 yılında çektiği Organize İşler filmi izleyiciler tarafında büyük ilgi görmüştü. Bu yıl Yılmaz Erdoğan yeni bir kadroyla Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filminin yönetmen koltuğuna oturdu.  Peki Organize İşler 2 Sazan Sarmalı  ne zaman vizyona girdi? Oyuncuları kimlerdir? Konusu ne ? Organize İşler 2 ne zaman çıktı? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı vizyon tarihi?

2232163_810x458.jpg

ORGANİZE İŞLER 2 FİLMİN KONUSU NEDİR?

Organize İşler 2, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Asım Noyan yıllarca söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Organize İşler filminin devam halkası olan yapımın senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'a ait. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi isimler yer alıyor.

2232163_1f615de58b65ba670d47f0b10f2e4e90.jpg

ORGANİZE İŞLER NE ZAMAN ÇIKTI?

Yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filminin vizyon tarihi sinema salonu işletmecileri ve yapımcıları arasındaki tartışmalar nedeniyle ertelenmişti.

Normal şartlar altında 1 Ocak tarihinde vizyona girmesi beklenirken erteleme kararı açıklanan film 1 Şubat 2019 tarihinde izleyici ile buluştu.

org-ab17631b-7d04-47be-a9cb-42373fdf6c4f.jpg

ORGANİZE İŞLER 2 FİLMİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan)
Kıvanç Tatlıtuğ (Sarı Saruhan)
Ezgi Mola (Lerzan Berrak)
Rıza Kocaoğlu (Arıza Rıza)
Ata Demirer
Demet Akbağ
Bensu Soral (Nazlı Noyan)
Demet Evgar
Ekin Türkmen

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡