Organize Suç Operasyonu : 11 Gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 13 Şubat Cumartesi günü "Şahinler" olarak bilinen gruba yönelik 8 ilçede operasyon düzenledi.

Organize Suç Operasyonu : 11 Gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 13 Şubat Cumartesi günü "Şahinler" olarak bilinen gruba yönelik 8 ilçede operasyon düzenledi. Polis ekipleri, Beyoğlu, Fatih, Şişli, Tuzla, Bakırköy, Küçükçekmece, Ümraniye ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde bulunan adreslere eş zamanlı baskınlar yaparak 11 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve toplam 100 tane mermi ve fişek ele geçirildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 11 şüpheli Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Aynı gruba yönelik geçtiğimiz yıl Kasım ve Aralık aylarında yapılan operasyonlarda 7 Kaleşnikof otomatik silah, 1 Thomson otomatik tabanca, 1 Uzi marka tabanca, değişik markalarda 5 tabanca, 2 el bombası, 16 yedek şarjör çok sayıda mermi ve kar maskeleri ele geçirilmişti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡