Oryantiring ne demek, TDK'ya göre Oryantiring kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Daha önce duymadığımız bazı kelimelerin anlamını merak ederiz. Oryantiring sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Oryantiring ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Oryantiring kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Oryantiring ne demek, TDK'ya göre Oryantiring kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Oryantiring ne demek? Oryantiring TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi oryantiring kelimesi. Peki oryantiring ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre oryantiring nedir, oryantiring kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ORYANTİRİNG NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Oryantiring kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Oryantiring kelimesi İngilizce kökenlidir.

TDK'ya göre oryantiring kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yönbul

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡