Özyavuz ; Pendik'in Sorunlarını Biliyoruz

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Avukat Dr.Tuncer Özyavuz Hafta Sonu kahvaltılarına devam etti. 9 Mart Pazar günü Gülistan Sofrasında Pendik’teki Esnaf Odalarının Başkanları ile kahvaltıda buluştu.

Özyavuz ; Pendik'in Sorunlarını Biliyoruz

Kahvaltıda Pendik Esraf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bilal Gündoğdu , Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Dolayoba Şoförler Odası başkanı Niyazi Akyüz ve bir çok oda başkanı katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan ÖZYAVUZ , Pendik esnafının ekonomik durumunun çok kötü olduğunu , bunun temel nedeninin de her tarafa AVM yapılması ve bunlarla ilgili hiçbir düzenlemenin olmaması olduğunu belirterek esnaf odaları başkanlarından destek istedi.

( Pendik’te ki Esnaf Odası Başkan ve Yönetimleri ile yapılan Kahvaltı )

Gülistandaki kahvaltıdan çıkan ÖZYAVUZ , Beşiktaş tesislerinde Deniz Yıldızı Eğitim Araştırma Kültür Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Salonun tıklım tıklım dolu olduğu kahvaltıda Dernek Başkanı yaptığı konuşmada Cumhuriyetin Değerlerini yok eden ve hırsızlıkları ortaya çıkan bu iktidarı göndererek , dürüst , Cumhuriyet değerlerine bağlı yeni bir yönetimi iktidara getirmek için her kesime görev düştüğünü belirterek CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Avukat Dr. Tuncer Özyavuz’un bilgisi , birikimi , kişiliği , eğitimi ve kadrosu ile bu niteliklere sahip bir üyeleri olduğunu ve desteklediklerini belirtti. Daha sonra ÖZYAVUZ bir konuşma yaparak , kahvaltıya katılanlardan kendisine destek olmalarını ve sadece oy vererek değil seçim çalışmalarına katılarak , sandıklara sahip çıkarak katkı sunmalarını istedi.ÖZYAVUZ’un konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

(Deniz Yıldızı Eğitim Araştırma Kültür Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıdan görünüm )

Pazar günü kahvaltılardan sonra Türkiye Sakatlar Derneği Pendik Şubesinin açılışına katılan Özyavuz , Kavakpınar Muşlular Derneği , Sivas Hafik Beydili Köyü Derneği , Bayburt İli Saraycık Köyü Derneklerini ziyaret ederek Dernek üyeleri ile sohbet etti çalışmaları hakkında bilgi veren Özyavuz , katılımcılara seçimi kazandıkları takdirde neler yapacağı hakkında bilgi verdi. Akşam Giresun İli Keşap İlçesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’nin yemeğine katıldı.

(Türkiye Sakatlar Derneği Pendik Şubesinin açılışı)

Yakın Zamanda açılışı yapılan TSD Açılışına katıldı

(Kavakpınar Muşlular Derneği)

(Sivas Hafik Beydili Köyü Derneği )

(Giresun İli Keşap İlçesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’nin Yemeği)

10 Mart Pazar Sabahı ise Beşiktaş Tesislerinde Mali müşavirlerle kahvaltılı toplantıda buluşan Tuncer Özyavuz , burada yaptığı konuşmada da Pendik Belediyesinin eksiklikleri , yolsuzluklar ve projeleri hakkında bilgi verdi. Aynı akşam Şeyhli Yerliler Derneğinde ve

peşinden Bolulular derneğindeki toplantılara katılan Özyavuz yaptığı konuşmalar da projelerini anlatarak , vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşların sorunları dinledi.

(Mali Müşavirlerle kahvaltılı toplantı )

( Şeyhli Yerliler Derneği )

( Şeyhli bolu Kıbrısçıklılar derneği )

11 Mart Salı Günü Ülkemiz Gezi olayları sırasında evden ekmek almak için dışarı çıkan ve polisin attığı gaz fişeği sonucu başından yaralanarak 269 gün komada direnen Berkin Elvan’ın ölüm haberi ile güne başlandı. CHP tüm Türkiye’de seçim araçlarında , seçim irtibat bürolarında ve stantlarda müzik yayını yapmama kararı aldı. Pendik’te de seçim için giydirilen araçlar iki gün çalışmadı ve Berkin için yas tutuldu. Tuncer Özyavuz Fevzi Çakmak Mahallesinde Esnaf Ziyaretinde bulundu. Akşam saatlerinde Pendik Kuşlu Parkta gençler tarafından Berkin Elvan’ı anmak için bir toplantı düzenlendi. Tuncer Özyavuz ‘un da katıldığı toplantıya yüzlerce genç katılarak alkışlarla ve sloganlarla Berkin’i andılar. Özyavuz gece Yayalar Mahallesinde bir kahve toplantısına ardın da Yenimahalle de bir sitede düzenlenen site toplantısına katıldı.

( Fezçi çakmak Mahallesi Esnaf Ziyareti )

( Berkin Elvan için düzenlenen anma )

12 Mart Çarşamba günü Kaynarca Mahallesinde Esnaf ziyareti yapan Özyavuz , akşam üstü Pendik Minibüs Duraklarında işten çıkıp evlerine giden vatandaşlarla sohbet etti broşür dağıtımına katıldı. Akşam Dumlupınar Mahallesinde bir sitede düzenlenen toplantıya katılan Özyavuz , daha sonrada düzenlenen ev toplantılarına katıldı.

13 Mart Perşembe günü Pendik Merkezde ve Çınardere de esnaf gezisi ve Pazar ziyareti yapan Özyavuz akşamda Güzelyalı da bulunan Erzurumlu vatandaşların davetlisi olarak derneklerini ziyaret ederek sohbet etti. Aynı akşam Dumlupınar mahallesindeki Roman vatandaşların düzenlediği toplantıya katılan Özyavuz bu toplantıdan sonra da ev ziyaretlerine katıldı.

14 Mart Cuma günü Pendik Merkezde İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Celal Dinçer’in katılımları ile esnaf ziyareti yapıldı. Standa vatandaşlarla sohbet edildi. Özyavuz’a ve milletvekillerine vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdi. Mahmut Tanal vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada artık bu yolsuzluk , hırsızlık ve baskı düzenini bitirmek için CHP’ne sahip çıkmaya çağırdı. Akşam Kavakpınar Niğde’liler derneğinde ve Yayalarda Site toplantısına katılarak sohbet etti. Vatandaşlara projelerini anlattı.

( Pendik Merkez Esnaf ziyareti )

15 Mart Cumartesi sabahı Yenişehir Mahallesinde bulunan sitelerin yöneticileri ile yapılan Kahvaltılı toplantıya katılan Özyavuz, Pendik’in en büyük mahallelerinden biri olan ve planlı bir kentleşmeye sahip Yenişehir mahallesinde bir kültür Merkezi olmadığını , belediyenin insanların kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hiç bir hizmeti olmadığını belirterek insan odaklı bir yönetimi oluşturmak için destek istedi. Buradan Sanayi mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen ve düzenledikleri toplantıya katılan Özyavuz , Velibaba mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. Mitinge dönüşen toplantıda konuşan Özyavuz , 8 aydır ev eve sokak sokak çalıştıklarını ve seçimi kazanacaklarını belirtti.

Özyavuz akşam da Giresunlular Derneği tarafından Ertuğrulgazi halay Düğün salonunda düzenlenen yemeğe ve ardından Sivas Yıldızeli Esençay Köyü Derneği tarafından Maltepe Elegance salonunda düzenlenen yemeklere katıldı ve katılımcılara birer selamlama konuşması yaptı.

(Velibaba mahallesi acık hava toplantısı)

CHP Belediye Başkanı Tuncer Özyavuz çalışmalarına devam ederken Mahalle birimleri de oluşturdukları ekiplerle ev ev ziyarette bulunuyor ve mahallelerinde esnaf ziyaretleri yapıyorlar.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında, beklenen karar açıklandı!
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında, beklenen karar açıklandı!
Kamuda tasarruf başlıyor! Bin araç satışa çıkıyor
Kamuda tasarruf başlıyor! Bin araç satışa çıkıyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
Hatay'da korkunç cinayet! Camiye giderken öldürülen imamın katili komşusu çıktı!
Hatay'da korkunç cinayet! Camiye giderken öldürülen imamın katili komşusu çıktı!
Çok Okunanlar
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
DEM Parti Batman il binasından skandal görüntüler! Parti binası değil, örgüt karargahı
DEM Parti Batman il binasından skandal görüntüler! Parti binası değil, örgüt karargahı
Yorumlananlar