Özyavuz; sokak sokak ev ev çalışıyoruz

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Av. Dr. Tuncer ÖZYAVUZ Çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Özyavuz; sokak sokak ev ev çalışıyoruz

01 Mart Cumartesi günü Sapanbağları Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıldı. Açılışta İlçe Başkanı Halit Temiz ve Tuncer Özyavuz birer konuşma yaptılar. Açılıştan sonra kalabalık bir partili grubu ve anons arabaları eşliğinde Sapanbağları , Yenimahalle , Yeşilbağlar ve Bahçelievler Mahallelerinde esnaf gezisi yapıldı.

Akşamı Ardahan İli Hanak İlçesi Ortakentliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Sultanbeyli Alyans Düğün Salonunda düzenlediği 7. Geleneksel Kaz Gecesi’ne katılan Avukat Dr. Tuncer Özyavuz , geceye katılanlara hitaben yaptığı konuşmada Pendik’in sorunlarını bildiğini ve sorunları çözebilecek bilgi ve birikime sahip kadroları olduğunu belirterek destek istedi.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Av. Dr. Tuncer ÖZYAVUZ aynı gece Amasya İli Göynücek İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği’nin Sancaktepe Bervaze tesislerinde düzenlediği Dayanışma Gecesine katıldı. Geceye katılanlara selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra Pendik’te Atatürk Kültür Merkezinde Sinoplular Gecesine katılan Özyavuz burada da bir konuşma yaparak Sinopluların İstanbul’da nüfus olarak çok olmalarına rağmen

Siyasette etkili olmadıklarını belirterek siyasete daha etkili katılmaları gerektiğini belirtti.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Av. Dr. Tuncer ÖZYAVUZ daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Pendik Şubesi tarafından Pen Otelde düzenlenen geceye katıldı. Burada da bir konuşma yapan Özyavuz , “ sokak sokak ev ev çalıştıklarını ilginin çok güzel olduğunu ve seçimi kazanacaklarını” belirti. Geceye katılanların yoğun sevgi gösterileri ve alkışları arasında konuşmasını sürdüren Özyavuz , Pendik’in kötü yönetildiğini , imar , tapu, kentsel dönüşüm sorunlarının 20 yıldır çözülemediğini , Pendik’in bir kimliği olmadığını bu kötü yönetimin 30 gün sonra sona ereceğini ve Pendik’te sosyal demokrat belediyeciliğin 30 gün sonra başlayacağını belirtti.

Özyavuz aynı gece Maltepe’rde Sivas Yıldızeli Doğanlı Köyü ve , Salon Kardelen’de Sivas İli Karabalçık köyü Dernekleri tarafından düzenlenen gecelere katıldı. Gecelerde Özyavuz’a geceye katılanlar tarafından çok yoğun ilgi gösterildi. Özyavuz gecelerde birer selamla konuşması yaptı ve Pendik’te seçimleri kazanacaklarını belyirtti.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tuncer Özyavuz , CHP İlçe Başkanı Halit Temiz ve İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı’nın da katılımı ile Esenyalı Mahallesi seçim İrtibat Bürosunun açılışını yaptı. Açılışta Halit Temiz , Müslüm sarı ve Tuncer Özyavuz birer konuşma yaptılar. Açılış sonrası Esenyalı , Fatih, Orhangazi ve Ahmet Yesevi bölgelerinde kalabalık bir partili grubu ile birlikte esnaf gezisi yapıldı.

Özyavuz , Müslüm Sarı ve Halit Temiz daha sonra Esenyalılı Kadınlar taarfından düzenlenen Dayanışma Gününe katıldı.

Daha sonra Dumlupınar Mahallesine geçen Avukat Dr. Tuncer Özyavuz , İlçe Başkanı Halit Temiz , İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun Dolayoba Seçim İrtibat Bürosunun açılışını yaptılar.

Pazar akşamı Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cem Evi Pendik Şubesinin düzenlediği yemeğe katılan Özyavuz burada da çoşku ile karşılandı.

Tuncer Özyavuz sabah işe giden vatandaşlarla sohbet etme , sorunlarını dinleme çalışması kapsamında sabah 07.00 – 09.00 arasında Kurtköy ve Yenişehir Mahallelerinde minibüs ve otobüs duraklarında vatandaşlarla sohbet etti. 07 Mart Cuma sabahı Pendik Dörtyolda ki köprünün altında işe giden ve gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Pazar ve esnaf gezileri kapsamında Çınardere ve Kurtköy mahallelerinde esnaf ve pazarda vatandaşlarla sohbet etti.

4 Mart Salı günü Pendik’in köylerini ziyaret eden Tuncer Özyavuz Kurna, Göçbeyli , Ballıca köylerinde köylerin sorunlarını dinledi ve köy halkı ile sohbet etti.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tuncer Özyavuz Dernek ziyaretleri kapsamında Erzurumlular Derneği , Bayburtlular Derneği , Sapanbağları Kentsel Dönüşüm Derneği , Muşlular Derneği , Motorsitlet Spor Klubü gibi dernekleri de ziyaret ederek yönetim kurulları ve üyelerle sohbet etti. Projelerini anlatarak destek istedi.

Kaynarca Mahallesi Talen Düğün salanunda İlçe Başkanı Halit Temiz ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün katılımı ile mahallenin sorunları ve CHP’nin projeleri ile ilgili bir toplantı yapıldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Pendik Gazipaşada bulunan stant da İlçe Başkanı Halit Temiz , İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı’nın da katılımı ile kadınların Kadınlar Günü kutlandı ve karanfil dağıtıldı.

8 Mart Cumartesi günü Pendik’te bulunan amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile yapılan kahvaltılı toplantıya katılan Özyavuz , gençlerimizi , uyuşturucu , hırsızlık ve diğer tehlikeli alışkanlıklardan kurtarmak için mutlaka spora yöneltmemiz gerektiğini belirterek amatör spor kulüplerine her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Aynı gün Doğu Mahallesi irtibat bürosu ve Yenişehir Mahallesi irtibat bürolarının açılışı yapılarak esnaf ziyareti yapıldı.

Özyavuz her gece 3-4 evde ve sitede ev ve site toplantıları yaptı bu kapsamda Yenimahalle, Yenişehir, Güllübağlar, Dumlupınar , Kaynarca ve bir çok mahallede toplantılar yapıldı.

Cumartesi akşamı Ertuğrulgazi, Saz Düğün Salonunda yapılan toplantıya binden fazla vatandaşın katılımı ile yapıldı. Büyük bir coşku içinde geçen toplantıda Özyavuz , Ertuğrulgazi Mahallesinin sorunlarının çözümü ile ilgili düşüncelerini ve projelerini anlattı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Son Haberler
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğunu yine doygun: İşte elektrikli ev aletleri…
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğunu yine doygun: İşte elektrikli ev aletleri…
Bakan Şimşek, “Yerel halk” tepkisinin ardından açıklama yaptı: Konu yanlış anlaşıldı…
Bakan Şimşek, “Yerel halk” tepkisinin ardından açıklama yaptı: Konu yanlış anlaşıldı…
Merkez Bankası, faiz kararını duyurdu: Hangi mesajlar öne çıktı?
Merkez Bankası, faiz kararını duyurdu: Hangi mesajlar öne çıktı?
Türkiye, stablecoin dünyasının zirvesinde: En çok alım yapan ülke…
Türkiye, stablecoin dünyasının zirvesinde: En çok alım yapan ülke…
Çok Okunanlar
Erdoğan düğmeye bastı! Cezasının 10 katına çıkacağı karar, 1 Mayıs'ta yürürlüğe girecek!
Erdoğan düğmeye bastı! Cezasının 10 katına çıkacağı karar, 1 Mayıs'ta yürürlüğe girecek!
Büyük felaket kapıda! Japon deprem uzmanından önemli açıklama: ''Asıl fay daha kırılmadı''
Büyük felaket kapıda! Japon deprem uzmanından önemli açıklama: ''Asıl fay daha kırılmadı''
Safiye Soyman'ın Faik'inden sevenlerine kötü haber!
Safiye Soyman'ın Faik'inden sevenlerine kötü haber!
Son dakika! Katliam gibi tren kazasının duruşmasında karar açıklandı!
Son dakika! Katliam gibi tren kazasının duruşmasında karar açıklandı!
Yorumlananlar