Paypal kapandı mı?

30 Haziran tarihinden itibaren kullanıcılarının hesaplarındaki parayı çekmeleri konusunda uyarıda bulunan PayPal, bu tarihten itibaren Windows Phone, BlackBerry ve Amazon'un Fire OS'da kullanıcılarına verdiği hizmetleri de durdurdu.

Paypal kapandı mı?

Mobil Hizmetler de durdu!

30 Haziran tarihinden itibaren kullanıcılarının hesaplarındaki parayı çekmeleri konusunda uyarıda bulunan PayPal, bu tarihten itibaren Windows Phone, BlackBerry ve Amazon"un Fire OS"da kullanıcılarına verdiği hizmetleri de durdurdu. Ancak yine de kullanmak isteyen kullanıcılar PayPal mobil tarayıcı kullanılması önerildi.

PayPal Nakit Karta Ne Oldu?

Yaş sınırı gözetilmeksizin herkesin kolaylıkla kullanabildiği PayPal nakit kart, alışverişlerde daha güvenilir olmak isteyenlerin tercih ettiği bir kart uygulaması idi. Ancak BDKK’nın kararı ile Türkiye’de lisans alamayan PayPal, bu hizmetini de artık sunamayacak. PayPal Nakit Kart, MasterCard ibaresinin olduğu her yerde kullanılabiliyordu. TEB ile yaptığı işbirliği kapsamında verdiği bu hizmeti de durdurduğunu açıkladı.

PayPal Yoksa Paykasa Var

Hatırlanacağı üzere PayPal yeni çıktığı dönemlerde düzenlediği kampanyalarla Kickstarter veya İndiegogo gibi popüler kullanıcısı olan elektronik ödeme kartlarını bir hayli geride bırakmıştı. Şimdilerde Türkiye hizmetlerinin durdurulma kararı ile karşı karşıya kalan PayPal’a alternatif olarak Paykasa sunuluyor. Paypal neden kapandı cevabını paykasa.org resmi sitesi açıkladı detaylı bilgiyi https://www.paykasa.org/bddkdan-lisans-alamayan-paypal-kapaniyor.html adresinden alabilirsiniz.

İlandır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡