Pendik köprüsündeki kaza haberi Özdemir ailesinin ocağına ateş düşürdü

Dün akşam saatlarinde Pendik dörtyol köprüsünde meydana gelen feci kaza Bartınlı Özdemir ailesini yasa boğdu.

Pendik köprüsündeki kaza haberi Özdemir ailesinin ocağına ateş düşürdü

Bölge Gündem Gazetesi - Dün akşam saatlerinde Pendik köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kızının ölüm, diğer kızının yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği haberi Özdemir ailesinin ocağına ateş düşürdü.

BABA YILMAZ ÖZDEMİR'İN PAYLAŞIMI YÜREK DAĞLADI!
Baba Yılmaz Özdemir'in sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajda yürekleri dağladı. Bir kızı yoğun bakımda diğeri hastane morgunda olan acılı baba,  "Seni rabbime emanet ettim meleğim nur içinde yat en kısa zamanda inşallah beraber olacağız meleğim" dedi. Bu yorum üzerine acılı babaya sosyal medya üzerinden taziye mesajları yağdı.

1-004.png

TUĞBA ÖZDEMİR SON PAYLAŞIMI DEMOKRASİ NÖBETİ

Uludağ Üniversitesi İlahiyat fakültesi'nden yeni Mezun Olan Tuğba Özdemir ise son paylaşımı Pendik'te düzenlenen 15 Temmuz etkinliklerindeki Demokrasi Nöbeti'ndeki paylaşımı oldu.

KARDEŞ TUĞÇE ÖZDEMİR'İN DURUMU DA CİDDİ

Özdemir ailesinin kazada ağır yaralanan diğer üyesi Tuğçe Özdemir'in ise hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve halen yoğun bakımda olduğu belirtiliyor.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA

Êdinilen bilgilere göre Kazaya sebebiyet veren ve kazada hafif yaralanan Dursun H. İisimli 55 yaşındaki araç sürücüsü ise tedavisini ardından gözaltına alındığı belirtiliyor.- Haber:Yusuf Saray

Bölge Gündem Gazetesi Haberi kamuoyuna böyle duyurmuştu

104852.jpg.png

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡