Pendikspor Camiası İftarda Buluştu

Pendikspor’un yeni başkanı Şerafettin Taştan’ın ev sahipliğinde ve Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in de katıldığı iftar yemeğinde buluşan Pendikspor camiası, birlik ve beraberliğe damga vurdu.

Pendikspor Camiası İftarda Buluştu

Pendikspor’un yeni başkanı Şerafettin Taştan’ın ev sahipliğinde ve Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in de katıldığı iftar yemeğinde buluşan Pendikspor camiası, birlik ve beraberliğe damga vurdu. Başkan Taştan, Türkiye’nin güzide kulüplerinden birine sahip olduklarını belirtirken, teknik direktör Şaban Yıldırım ise hiçbir kulüpte bu istek ve hevesle çalışmadığının altını çizdi.

Pendikspor camiası, yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik konulu iftar yemeğiyle bir araya geldi. Pendikspor’un yeni başkanı Şerafettin Taştan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftara, Pendik Belelediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in yanı sıra başkan yardımcıları İzzet Öztop, Sami Divleli, Süleyman Pergel ve Vahap Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, kulübün eski başkanları, Pendikli iş adamı ve sanayiciler ile kulüp yönetimi ve teknik direktör Şaban Yıldırım da katıldı.

Şerafettin Taştan: “Türkiye’nin güzide kulüplerinden birine sahibiz.”

Pendikspor Çınardere Altyapı Tesisleri’nde düzenlenen iftarda konuşan Şerafettin Taştan, “Pendikspor ailesi olarak U12’den U19’a kadar 220 futbolcusu olan, futbol okullarıyla beraber 800’e yaklaşan genç sporcunun bünyesinde olduğu, modern altyapı tesisleriyle, 50 antrenör ve 30 çalışanıyla ilçemizin ve Türkiye’nin güzide kulüplerinden birine sahibiz. Kulübün bugünlere gelmesinde emeği olan başta Pendik Belediye Başkanımız Dr Kenan Şahin’e, eski kulüp başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkürü bir borç biliyorum. Pendikspor camiası olarak iftarımıza teşrif eden sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Şahin’den Pendikspor’a tam destek

Ardından konuşan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendikspor kulübünün şehir açısından bir marka olduğunu ifade ederek, Pendikspor’un başarısı adına tüm camia olarak her zamanki gibi bu yılda tüm enerjilerini harcayacaklarını kaydetti. İftara katılan kulübün eski başkanları ise, Pendikspor’un başarısı adına üzerlerine düşen ne varsa her zaman göreve hazır olduklarının altını çizdi.

Şaban Yıldırım: “Hiçbir kulüpte bu istek ve hevesle çalışmadım.”

Kulübün başarılı teknik direktörü Şaban Yıldırım, Pendikspor camiasındaki birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çektiği konuşmasında, “Biz teknik ekip arkadaşlarım olarak hiçbir kulüpte 2. yılımızda bu istek ve hevesle çalışmak istememiştik. Pendikspor camiasındaki birlik ve beraberlik o kadar ileri boyuttaki, Türkiye’nin özlediği ve beklediği bir birliktelik yapısını burada gördük.” şeklinde konuştu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡