Pendikspor Fırsat Tepti

Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Menemen Belediyespor'a kaybettiği haftada, Pendikspor'da sahasında ligde hiç bir iddiası olmayan Aydınspor'a 2-1 yenilerek tarihinin en büyük fırsatını elinin tersiyle itti.

Pendikspor Fırsat Tepti

      Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Menemen Belediyespor'a kaybettiği haftada, Pendikspor'da sahasında ligde hiç bir iddiası olmayan Aydınspor'a 2-1 yenilerek tarihinin en büyük fırsatını elinin tersiyle itti.

Siyah-beyazlı ekip rakibini evinde, Ozan'ın son çeyrekte attığı 2 golle dize getirdi
      Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hiç bir iddiası kalmayan Aydınspor 1923, ligin bitimine bir hafta kala deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Pendikspor'u 2-1 yendi. İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında goller vardı. Karşılaşmanın 46. dakikasında Aydınspor 1923'te oyuna giren Ozal Sol, Pendikspor'un şampiyonluk ümitlerini bitiren futbolcu oldu. 77. dakikada Ozan Sol, kaleci Yakup'u avladı: 0-1. 82'de ani gelişen Aydınspor 1923 atağında topla buluşan Ozal Sol, farkı 2'ye çıkardı: 0-2. 86'da defansın arkasına sarkan İlyas maçın sonucunu belirledi: 1-2.
          Yeni Malatyaspor deplasmanda Menemen Belediyespor'a kaybetmişti. Pendikspor, sahasında alacağı bir galibiyetle, tarihindeki en büyük başarıyı elde edecekti. Ancak ortaya konan futbol, hayal kırıklığından öteye geçmedi. Kırmızı Beyazlılar şamphiyonluk adayına yakışan futbolu oynayamadılar.
Taraftarlar ve yönetim büyük bir üzüntü duydu. Özellikle başkan Sami Bayram, maçtan sonra büyük üzüntü yaşadı. İşini gücünü bırakıp herşeyiyle Pendikspor'un şampiyonluğuna motive olan Bayram, Aydınspor, mağlubiyetiyle kahroldu.
      Önümüzdeki hafta Pendikspor, deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak. Lider Yeni Malatyaspor ise kendi sahasında Hacettepe'yi konuk edecek. Olası bir Malatya mağlubiyeti ve pendikspor'un deplasmanda kazanması durumunda Pendikspor şampiyon olacak. Ancak, şampiyodnluk artık Kaf Dağı'nın ardında. Üstelik oynanan futbolda ümit vermiyor.
Ancak herşeye rağmen Pendikspor, Türkiye İkinci ligi tarihindeki en büyük başarısını elde etti. En kötü ihtimalle grubu ikinci sırada tamamladı ve Play Off oynamayı garantiledi. Şampiyon olamasak bile, Play Off'ta ptt 1. lige yüktselme ihtimalimiz devam ediyor.
 
STAT: Pendik
HAKEMLER: Arda Kardeşler **, Rüştü Baykal **, Çetin Demirhan **
PENDİKSPOR: Yakup * - Hakan **, Fahri Tatan **, Hayrullah **, Umut ** (75 İlyas **), Ali Kemal ** (64 Osman **), Tevfik **, Yaser **, İlhan **, Uğur * (46 Emre **), Berat **
AYDINSPOR 1923: Ahmet Altın * - Uğur Arslan ***, Serkan ** (46 Ozan Sol ***), Bayram **, Erdi ***, Ramazan **, Şamil *** (81 Mertcan Demirer * ), Aytek **, Sezer ** (67 Fatih *), Mertan Caner Öztürk **, Onur *
GOLLER: Dk. 77-82 Ozan (Aydınspor), 86 İlyas (Pendikspor)
SARI KARTLAR: Yaser (Pendikspor), Onur (Aydınspor 1923)

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡