Pendik'te Uyuşturucu satıcıları suç üstü yakalandı!

Göreve geldiği günden bu güne Pendik'te yaptığı başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Pendik İlçe emniyet müdürü Alpaslan Atasoy bu kez kendisinin bizzat yönettiği operasyonda 7 uyuşturucu satıcını suçüstü yakalattı.

Pendik'te Uyuşturucu satıcıları suç üstü yakalandı!

Göreve geldiği günden bu güne Pendik'te yaptığı başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Pendik İlçe emniyet müdürü Alpaslan Atasoy bu kez kendisinin bizzat yönettiği operasyonda 7 uyuşturucu satıcını suçüstü yakalattı. Atasoy yavrularımızı zehirleyen bu zehir tacirlerinin kökleri kuruyana kadar mücadeleye devam edeceğiz dedi.

Edinilen bilgilere göre; uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti ile mücadeleyi önlemek adına teyakkuza geçen Pendik emniyeti, uzun süre yapılan takipler neticesinde 31 Temmuz 2017 tarihinde 2 ayrı adreste  eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 7 şüpheli uyuşturucu satışı yaptıkları sırada kıskıvrak yakaladı.

Zanlıların üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen bir miktar paraya ve şüphelinin üstüne kayıtlı aracına el konuldu.

Şüpheliler Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek  adliyeye sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.-  Haber:Yusuf SARAY

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡