Piroksen ne demek, TDK'ya göre Piroksen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Piroksen nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Piroksen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Piroksen kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Piroksen ne demek, TDK'ya göre Piroksen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Piroksen ne demek? Piroksen TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi piroksen kelimesi. Peki piroksen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre piroksen nedir, piroksen kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

PİROKSEN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Piroksen kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Piroksen kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre piroksen kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Doğal kalsiyum, magnezyum ve demir silikatlarına verilen ad

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡