Presbiteryen ne demek, TDK'ya göre Presbiteryen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Presbiteryen nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Presbiteryen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Presbiteryen kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Presbiteryen ne demek, TDK'ya göre Presbiteryen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Presbiteryen ne demek? Presbiteryen TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi presbiteryen kelimesi. Peki presbiteryen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre presbiteryen nedir, presbiteryen kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

PRESBİTERYEN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Presbiteryen kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Presbiteryen kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre presbiteryen kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Presbiteryenlikle ilgili

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡