Rölatif ne demek, TDK'ya göre Rölatif kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Rölatif karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Rölatif ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Rölatif kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Rölatif ne demek, TDK'ya göre Rölatif kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde bir çok kelimenin anlamı herkes tarafından bilenemeyebilir. Rölatif ne demek? Rölatif TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi rölatif kelimesi. Peki rölatif ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre rölatif nedir, rölatif kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Rölatif kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Rölatif kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

RÖLATİF NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Rölatif kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Rölatif kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre rölatif kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Göreceli

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡