Rüyada Traktör Almak

Rüyada traktör almak, emeklerin ve yapılan yatırımların karşılığını alacak olmayı ifade eder ve rüya sahibi için mal sahibi olmak anlamına gelir.

Rüyada Traktör Almak

Rüyada traktör almak, alın teri ve güçlüklerle kazanç elde eden rüya sahibinin çocukluğu itibariyle ailesini geçindirmek için uğraş verdiğini ve bu çabalarıyla beraber üstüne yüklenen sorumlulukların ağırlığı nedeniyle zaman zaman zorlandığını işaret eder.

Traktör alan kişi yaşlı ise işini oğluna veya çok güvendiği birine devreder. Genç kişiler için ailelerinden aldıkları parayla kendi geleceklerini kuracaklarına ve daha çok çalışarak, emek harcayarak para biriktireceklerine yorumlanır. Her alanda bereket anlamına gelen rüya bolluk içinde yaşanacak bir yaşlılığa da alamettir. Eski bir traktör almak kişinin zorluklar yüzünden belinin büküldüğünü, hem ruhsal, hem fiziksel sorunlar yaşadığını ve çevresine de yardım etmek istediği için bir türlü para biriktiremediğini işaret eder. Yeni traktör almak eski işi sonlandırmak, yeni işe girmek, kendine farklı bir alanda kariyer planlamak ancak sıfırdan başlamak zorunda kalmak demektir.

Rüyada Traktör Satmak

 

Kendine ait eski traktörünü satan kişi üzerindeki sorumluluk ve yüklerden arınmak için yeni planlar yapmak demektir. Arkadaşlarından olduğu kadar akrabalarından da yardım alacak olan rüya sahibinin başkalarına yaranmak yerine başı dik yaşamayı tercih ettiğinden, zor günlerinde kimsenin yardımını kabul etmeden ayakta duracağını, ekmeğini taştan çıkaracağını delalet eder.

Rüyada Traktör Görmek

 

Meşakkate ve zor şartlarda yaşamaya yorumlanır ve çilelerle dolu bir hayatın simgesidir. Çalışmanın karşılığını geç de olsa almanın, her koşulda ayakta durmanın ancak maddi durumun mevcuttakinden çok daha iyi olmayacağının alametidir. Traktör el emeği ile kazanılan para demektir ve kişilerin kendi iş yerlerinde geçinecek kadar para kazanarak tevekkül içinde yaşayacaklarına delalettir.

Rüyada Traktör Almanın Psikolojik Yorumu

 

Zihinsel açıdan yoğun günler geçirildiğini ve iş konusunda pek çok farklı fikir sahibi olunduğunu, tek bir yere konsantre olmakta zorlanıldığını bildirir. Kişinin sürekli yeni mali kaynaklar aramak yüzünden strese girdiğini de işaret eder.

3
0
0
2
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡