Rüyada Tütün Kırmak

Rüyada tütün kırmak, daha sonra büyük bedeller ödeneceği ve her şeyin ters gideceği hamleler yapıldığına, kişinin içinde bulunduğu dönemde yaptığı hataları fark etmeyip sürdürdüğüne ve bu nedenle çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorumlanır.

Rüyada Tütün Kırmak

Rüyada tütün kırmak, sağlığın da bozulması ile ilişkilendirildiği gibi, kişinin çevresinde onu sahtekârlığa, hileye ve düzenbazlığa sevk eden kötü niyetli kimseler olduğuna da işaret eder.

Rüyada Tütün Sarmak

 

Aile hayatında uzun süredir yaşanan sıkıntıların ayyuka çıkması nedeniyle kişinin psikolojik açıdan buhran geçirmesine ve içine kapanmasına işaret eder. Rüyasında tütün saran kişi, yaptığı hatalar nedeni ile ailesini ve en sevdiği yakınlarını kaybeder. Tütün sarmak hayırlara vesile olmadığı gibi, üzüntü ve kederle dolu olaylara ve geleceğe delalettir.

Rüyada Sigara İçmek

 

Tütün veya sigara içmek kişinin aile hayatını ve geleceğini riske atacak kişilerle ilişki kurduğuna ve tutkuları, hazları nedeni ile düşünmeden hareket ettiğine işaret eder. Yapılan hatalı davranışların bedelinin ağır olacağı ve rüya sahibinin ilerde çok büyük sorunlarla karşılaşacağını da temsil eder. Rüyada sigara içen kimse bekar ise karşısında kötü alışkanlıkları olan, baskıcı ve anlayışsız bir kısmet çıkar. Yapılacak kötü evliliğe de delalettir.

Rüyada Tütün Görmek

 

Gelecek küçük ama sevindirici haberlere yorumlandığı gibi, farklı yorumlara da neden olmaktadır. İslami açıdan rüyasında tütün gören kişi anlaşmazlıklarla dolu zamanlar geçirir ve tüm çevresiyle iletişimi bozulur. Rüyada yapraklı tütün gören kişinin aile saadeti bozulur, ince şekilde kıyılmış tütün ise geçim sıkıntıları yaşanacağına, tartışmalara ve büyük kavgalara delalet eder.

Rüyada Tütün Kırmak Psikolojik Yorumu 

 

Rüyasında tütün kırdığını gören kimse günlük yaşamında zararlı alışkanlıklara sahip olan ve bunlardan vazgeçmek için uğraşan bir kimsedir. Herhangi bir zararlı maddenin bağımlısı haline gelmiş kişilerde de bilinçaltında daha çok sahip olma arzusu görülebilir ve rüyalarda da kişi tütün sardığını, içtiğini ya da tütün kırdığını görebilir.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡