Salisen ne demek, TDK'ya göre Salisen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Salisen karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Salisen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Salisen kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Salisen ne demek, TDK'ya göre Salisen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Salisen ne demek? Salisen TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi salisen kelimesi. Peki salisen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre salisen nedir, salisen kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

SALİSEN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Salisen kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Salisen kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre salisen kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Üçüncü olarak

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡