Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, istifa ettiğini açıkladı, Taraftar yönetimin de istifasını istiyor

Beşiktaş'ın Avrupa Konferans Ligi'ndeki dramatik bir şekilde 3-2'lik Lugano mağlubiyeti sonrası yönetim ve teknik direktör Şenol Güneş bir araya gelmişti. Bu toplantı sonrası şenol güneş istifa ettiğini duyurdu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, istifa ettiğini açıkladı, Taraftar yönetimin de istifasını istiyor

Son dakika haberleri: Yapılan toplantı sonrasında ise herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Bugün Şenol Güneş'ten ayrılık kararı geldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano’ya 3-2 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, yönetimi istifaya davet etmişti. Yönetim kurulu da yaşananlar üzerine olağanüstü toplandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de bir kısmında yer aldığı ve yaklaşık 4.5 saat süren toplantı sabaha karşı sona erdi.

Söz konusu toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmazken, sabah saatlerinde Şenol Güneş, yönetim kuruluna istifasını sundu.

Şenol Güneş'in istifası kabul edildi

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dün oynanan Lugano maçının ardından teknik direktör Şenol Güneş'in kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüştüğü belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden teknik direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Takım Burak Yılmaz'a emanet

Şenol Güneş, istifasını yönetime sundu ve sabah antrenmanına çıkmayarak oyuncularla vedalaştı. Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynayacağı maçta teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

Olağanüstü kongre kararı alındı

Beşiktaş, olağanüstü seçimli genel kurul kararı alındığını açıkladı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN