Son Dakika: Eski Milli Kaleci FETÖ'den Gözaltında !

Eski Milli Kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı.

Son Dakika: Eski Milli Kaleci FETÖ'den Gözaltında !

Eski Milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı.

Eski Milli kaleci Ömer Çatkıç Fetö soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Futbolcular arasında bunan Ömer Çatkıç kimdir sorusunu merak edenler için onu tanıyalım. Ömer Çatkıç 15 Ekim 1974 tarihinde Eskişehir ilimizde dünyaya gelmiştir. Kendisi uzun süre aktif olarak futbol spor dalında kalecilik yapmıştır. Şu anda hali hazırda hem futbol yorumculuğu hem de kaleci antrenörlüğü yapmaktadır.
Ömer Çatkıç Kariyeri Ve Hayatı

111335.jpg
Ömer Çatkıç kariyerine Eskişehirspor’un alt yapısında görev alarak başlamıştır. Tanınmış kaleci 1992-1993 futbol sezonunda aynı takımın as kadrosunda kaleci olarak görev almaya başlamıştır. Bu sayede profesyonel kariyerine adım atan Ömer Çatkıç tam 6 sezon boyunca Eskişehirspor futbol takımında görev yapmıştır. 1997-1998 futbol sezonunun devre arasında Ömer Çatkıç Gaziantepspor futbol takımına transfer olmuştur ve bu sayede kariyerine Süper Lig’de devam etmiştir.
Sonrasında Bursaspor ve Gençlerbirliği gibi futbol takımlarında da oynayan Ömer Çatkıç, Türkiye Milli Futbol Takımı’nın 2002 Dünya Kupası’nda 3. Olduğu kadroda da yer almıştır. Milli takımda görev almasından sonra da Gaziantepspor ile kariyerine devam etmiştir. Ömer Çatkıç 2008 yılından 2012 yılına kadar Antalyaspor’da kaleci olarak görev yapmıştır.
Ömer Çatkıç Kaç Maçta Görev Almıştır?
1992 ila 2012 yılı arasındaki kariyeri boyunca toplamda 485 Süper Lig maçında görev almış olan Ömer Çatkıç, 19 kez de Milli takım forması ile görevini yapmıştır.  En çok maçta yer aldığı takım ise 206 maç ile Gaziantepspor’dur.

Detaylar Geliyor..

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡