Suriyeli sığınmacılar hadlerini aştı! " Biz muz yiyemiyoruz" diyen Türk vatandaşıyla dalga geçmek için muz yeme akımı başlattılar

Bir Türk vatandaşının, bir sokak röportajında, " Biz muz yiyemiyoruz" demesinin ardından Suriyeli sığınmacılar TikTok'ta muz yeme akımı başlatarak muz yedikleri videoları paylaştılar. Söz konusu paylaşımlar vatandaşların tepkilerini çekti.

Suriyeli sığınmacılar hadlerini aştı! " Biz muz yiyemiyoruz" diyen Türk vatandaşıyla dalga geçmek için muz yeme akımı başlattılar

Sosyal medyada bir YouTube kanalının yayınladığı sokak röportajında bir Türk vatandaşının Suriyelilerin Türkiye'de rahat şekilde yaşadıklarını ifade etmesinin ardından kullandığı," Ben muz yiyemiyorum" cümlesi çok konuşulmuştu. Türkiye'de yaşayan Suriyeli sığınmacılar ise sosyal medyada tepki çeken bir akım başlattı.

 

 

KUAFÖRDE MUZ YEDİKLERİ ANI PAYLAŞTILAR

TikTok ve Twitter'da video paylaşan Suriyeli sığınmacıların muz yedikleri görüntüleri paylaştıkları görüldü. Türk vatandaşları bu paylaşımlara tepki gösterirken sosyal medyada çok sayıda video paylaşılması tepki çekti. 

Bir kuafördeki 9 Suriyelinin, Türk vatandaşının "Ben muz yiyemiyorum" ifadesinin üzerine muz yedikleri görüldü. 

MUZ ÇALAN MAYMUNA TÜRK BAYRAĞI KOYDU

Sosyal medyayı ayağa kaldıran başka bir TikTok videosunda ise "Ahmad_aldaaor" isimli bir kullanıcı, viral olan 'muz çalan maymun' videosundaki maymuna Türk bayrağı yerleştirdi.

AKLI BAŞINDA SURİYELİLER DE VAR

Öte yandan Haberler.com'un haberine göre Ahmet isimli bir Suriyeli ise söz konusu paylaşımların ardından özür diledi. Ahmet isimli kişi yayımladığı videoda," Bu kişiler asla bizi temsil etmez. Suriyeliler adına Türk kardeşlerimden özür diliyorum. Utanç verici bir durum, utanıyoruz. Bunlar muhacir olamamışlar. Boş insanlar. İdlib her gün bombalanıyor ve onunla ilgili tek paylaşım yapmıyorlar. Biz sizden daha çok kızıyoruz bu insanlara... Sizden ricamız ne olur genelleme yapmayın" dedi.

İŞTE TÜRK VATANDAŞLARININ TEPKİLERİ

Söz konusu videoların ardından yorum yapan Türk vatandaşları şu ifadeleri kullandı:

- Bu iş artık sığınmacılıktan mültecilikten çıkmıştır.. Türk Halkı ile dalga geçme cüretine ulaşmış ise ki bu videolardan o anlaşılıyor, derhal bu video çeken şahıslar tek tek belirlenip alınmalıdır hadleri bildirilmelidir...

- Ne desem .kanım donuyor, kelimeler bulamıyorum. Bayrağıma yapılan bu saygısızlığa  tahammül edemiyorum. artık Suriyeli adı duymak istemiyorum. Sayın İçişleri bakanımız dan rica ediyorum, bu kabullenemez. 

- Vay be, ne günlerden geçiyoruz! Yazıklar olsun, İstanbul'da oturacak site kalmadı, her yer Arap, her yer Afrikalı, her yerden fuhuş fışkırıyor, ahlaksızlık diz boyu, huzur kalmadı ülkemde.  Sabaha kadar ayaktalar, gürültü...Ülke zıvanadan çıktı.

- Hayatlarını borçlu oldukları Türkiye' ye yapılan bu hareketler ancak nankörlükle ifade edilebilir. Vatansız kalmış bu insanlar oturup kendi hallerine ağlayacaklarına bu şekilde dalma geçmeleri çok manidardır. Yazık!!!!!

Suriyeli sığınmacılar hadlerini aştı! Biz muz yiyemiyoruz diyen Türk vatandaşıyla dalga geçmek için muz yeme akımı başlattılar

- Sessiz kalırsanız öyle her şeyi kabullenirseniz muz da yerler ejder meyvesi de kimse boşuna kükremesin burada hepiniz din kardeşimiz diyordunuz zamanında Müslüman Müslümanın yanında olur diyordunuz oysa bu vatan savaşarak kazanıldı elde avuçta yok iken kaçarak sığınarak değil...!

- Bu insanlar bu hareketleri Türkiye de mi yapıyorlar ? Eğer Türkiye Cumhuriyeti topraklarında böyle iğrenç zihniyet ile video çekiyorsa demek ki ekmek yedikleri yere ihanet ediyorlar. Zaten savaştan kaçıp gelen insanlardan ne beklenir ? Bizim güzel yürekli askerlerimiz de yazık.

30
2
0
2
0
2
69
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum