Takdiriilahi ne demek, TDK'ya göre Takdiriilahi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz bazı kelimelerin ne anlama geldiğini merak ederiz. Takdiriilahi bu kelimelerden bir tanesidir. Takdiriilahi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Takdiriilahi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi düzenledik.

Takdiriilahi ne demek, TDK'ya göre Takdiriilahi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sohbet esnasında konuştuğumuz kişiler bizim kelime dağarcığımızda bulunmayan kelimeler kullanabilmektedir. Takdiriilahi ne demek? Takdiriilahi TDK'ye göre sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi takdiriilahi kelimesi. Peki takdiriilahi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre takdiriilahi nedir, takdiriilahi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Takdiriilahi kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Takdiriilahi kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

TAKDİRİİLAHİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Takdiriilahi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Takdiriilahi kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre takdiriilahi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yazgı

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡