Tanzifat Amelesi ne demek, TDK'ya göre Tanzifat Amelesi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz bazı kelimelerin ne anlama geldiğini merak ederiz. Tanzifat Amelesi bu kelimelerden bir tanesidir. Tanzifat Amelesi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Tanzifat Amelesi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi düzenledik.

Tanzifat Amelesi ne demek, TDK'ya göre Tanzifat Amelesi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Tanzifat Amelesi ne demek? Tanzifat Amelesi TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi tanzifat amelesi kelimesi. Peki tanzifat amelesi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre tanzifat amelesi nedir, tanzifat amelesi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

TANZİFAT AMELESİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Tanzifat amelesi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre tanzifat amelesi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Temizlik işi yapan kimse

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡