"Türkiye'de alt yapıda en iyi 10 kulüp varsa birisi biziz"

Pendikspor yönetim kurulu 2017-2018 sezonun ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

"Türkiye'de alt yapıda en iyi 10 kulüp varsa birisi biziz"

Pendikspor yönetim kurulu 2017-2018 sezonun ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Çınardere Tesislerinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Pendikspor Kulüp Başkanı Şerafettin Taştan, Pendikspor yönetim kurulu üyeleri ve yerel basın mensupları katılırken toplantı kahvaltıyla başladı.

 

Kahvaltıdan sonra kulüp yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları Pendikspor Kulübü oyuncularının, tesislerde yapmış olduğu antrenmanları gözlemledi. Daha sonra Pendikspor kulübü başkanı Şerafettin Taştan’ın basın mensuplarıyla gerçekleştireceği basın toplantısı için tesisin toplantı salonuna geçildi.

 

“YENİ SEZONA HAYIRLISIYLA BAŞLIYORUZ”

Pendikspor kulüp başkanı Şerafettin Taştan, basın toplantısındaki konuşmasına yeni sezon için iyi dilek ve temennilerde bulanarak; "2017-2018 sezonuna hayırlısıyla kazası belasız başlıyoruz. Yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

 

“TEKNİK HEYETİMİZİN İSTEDİĞİ BÜTÜN FUTBOLCULARI ALDIK”
Transferlerle ilgili bilgiler veren Taştan, “transferlerimizi planlarken iç, dış ve altyapı olarak 3’e ayırdık. Dış transferde teknik heyetimizin raporu doğrultusunda alınmak istenen bütün oyuncuları aldık. Transferlerini gerçekleştirdiğimiz oyuncuların, kulüp içerisinde sağlayacakları uyumu göz önüne alarak planlamasını yaptık.  Bu sezon 2 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Bu sezon ki transfer dönemimizi 1 forvet alarak kapatacağız” dedi.

 

“TÜRKİYE'DE ALT YAPIDA EN İYİ 10 KULÜP VARSA BİRİSİ BİZİZ”
Bu sezon kulüpte  fiziki  anlamda ciddi bir revizyona gittiklerini kaydeden Taştan, Fiziki şartlarda önemli aşamalar kaydettik. Alt yapıda Türkiye’de en iyi 10 kulüp varsa biri biziz. Alt yapısında psikologu olan ender kulüplerdeniz.  Alt yapıda ki oyuncularımızı sürekli forma şansı bulabilecekleri kulüplere yollayarak deneyim kazanmalarını sağlıyoruz. Futbolcu maç yaparak kendisini geliştirebilen biridir. Yaşı müsait ve gelecek vaat eden alt yapıda ki oyuncularımızın üzerinde önemle durmaktayız."şeklinde konuştu.

 

“BU YIL KAMP PROGRAMINI 3'E BÖLDÜK"
Kulübün kamp programını da aktaran Taştan, “Bu sezon kamp programımızı 3 e böldük.  Ankara ve Düzce de kamp programımızı gerçekleştirip son olarak kendi tesislerimizde kamp programımızı tamamlayıp sezona hazırlanmış olacağız. İzmir’de Altınordu kulubüne bir ziyaretimiz gerçekleşecek. Hepinizin taktiridir ki Altınorduspor kulübü bu ülkenin en iyi alt yapısına sahip kulüptür. Onları ziyaret edip yaptıkları deneyimleri kendi tecrübelerimizle birleştireceğiz” dedi.

 

Toplantı basın mensuplarının soru cevaplarıyla sona erdi.

 

GELENLER

Erol Yükseker      ÜMRANİYESPOR  Stoper

Aytac Deniz          FETHİYESPOR    Orta saha sol

Onur Karakabak     BAYBURT İDARE Orta saha sol         

Berk Neziroglulari        MANİSASPOR     Sol Bek

Yaser Hacimustafaoglu      1461 TRABZONSPORSantrafor

Erdinc Pekgöz   ZONGULDAK K. SPOR  Stoper

Emre Okur       İNEGÖLSPOR  Sol Kanat

Emre Aydin       MALTEPESPOR Kaleci

Erdem Kocal         ERZURUMSPOR Merkez orta saha

 

GİDENLER

Hakan Akbas      SULTANBEYLİ BEL.

Emre Yılmaz        NAZİLLİ  BEL.

Onur Bayramoğlu  KAHRAMANMARAŞ

Umut Eskiköy       SULTANBEYLİ BEL.

 

Haber: Oğuzhan Özmeşe (BÖLGE GÜNDEM)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡