Tuzla Belediyesi, Dünya Standartlarında Hizmet Sunuyor

Tuzla Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kalite Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sistemi konularında dünya çapında geçerli ISO ve OHSAS belgelerini 3’er yıllığına bir kez daha aldı.

Tuzla Belediyesi, Dünya Standartlarında Hizmet Sunuyor

Tuzla Belediyesi’nin insana ve çevreye saygılı hizmet kalitesi, bir kez daha dünya standartlarına haiz belgelerle ödüllendirildi. IS0 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2009 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgeleri ile belirlenen standartların, Tuzla Belediyesi tarafından yerine getirildiği bir kez daha tespit edildi. Dönemsel denetimlerde tüm konu başlıkları ve bunların altlıklarını oluşturan hizmetler, titiz bir çalışma ile denetlendi. Doküman kontrol, kayıt kontrol, eğitim, yönetimin gözden geçirmesi, düzeltici ve önleyici faaliyetler ve iç tetkikler gibi bazı konularda yapılan denetim sonucunda Tuzla Belediyesi’nin yönetim standartlarına uygun hareket etmesi üzerine belgeleri yenilenerek yayınlandı.

Başkan Yazıcı: Tuzla Halkı, Tuzla Belediyesi’nden Dünya Standartlarında Hizmet Alıyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin “Önce İnsan” ilkesiyle hizmet verdiğini söyledi. İnsana dokunan, insanın yaşam kalitesini yükselten her hizmette imzaları bulunduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Biz, seçim dönemlerinde Tuzla halkına dünya vatandaşlığını vaat etmiştik. Bunu bir vaat olarak bırakmayıp, yaptığımız her hizmette vatandaşlarımıza en iyisini sunmanın gayreti içinde olduk. Tuzla halkı, Tuzla Belediyesi’nden dünya standartlarında hizmet alıyor. Vatandaşımızın yararlandığı her kamu hizmetine de imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz. Bu hizmetleri verirken çalışanlarımızın iş ortamında karşılaşabileceği olası risk ve kazaları önleyici tedbirler alıyor ve uyguluyoruz.” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin insana saygılı, çevreyi koruyan yaklaşımını sürdüreceklerini söyledi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡