Vestiyer ne demek, TDK'ya göre Vestiyer kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Vestiyer kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Vestiyer ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Vestiyer nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Vestiyer kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Vestiyer ne demek, TDK'ya göre Vestiyer kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Vestiyer ne demek? Vestiyer TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi vestiyer kelimesi. Peki vestiyer ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre vestiyer nedir, vestiyer kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

VESTİYER NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Vestiyer kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Vestiyer kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre vestiyer kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Otel, lokanta vb. yerlerde veya evlerde şapka, palto, pardösü gibi eşyayı bırakmak ve korumak için ayrılmış yer, askılık

VESTİYER CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Vestiyerde bir kadın şapkası unutulmuş olduğunu görmüştüm.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN