Yazılı Hukuk ne demek, TDK'ya göre Yazılı Hukuk kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz kelimelerin manasını merak ederiz. Yazılı Hukuk duyduğumuz bu kelimelerdendir. Yazılı Hukuk ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Yazılı Hukuk kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi hazırladık.

Yazılı Hukuk ne demek, TDK'ya göre Yazılı Hukuk kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Yazılı Hukuk ne demek? Yazılı Hukuk TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi yazılı hukuk kelimesi. Peki yazılı hukuk ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre yazılı hukuk nedir, yazılı hukuk kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

YAZILI HUKUK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Yazılı hukuk kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre yazılı hukuk kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yasama organı tarafından kabul edilen ve yayımlanan hukuk

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡