Yeni Eflatuncu ne demek, TDK'ya göre Yeni Eflatuncu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Yeni Eflatuncu nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Yeni Eflatuncu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Yeni Eflatuncu kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Yeni Eflatuncu ne demek, TDK'ya göre Yeni Eflatuncu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Yeni Eflatuncu ne demek? Yeni Eflatuncu TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi yeni Eflatuncu kelimesi. Peki yeni Eflatuncu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre yeni Eflatuncu nedir, yeni Eflatuncu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

YENİ EFLATUNCU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Yeni Eflatuncu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre yeni Eflatuncu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yeni Platoncu

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡