Zula ne demek, TDK'ya göre Zula kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Zula nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Zula ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Zula kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Zula ne demek, TDK'ya göre Zula kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Zula ne demek? Zula TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi zula kelimesi. Peki zula ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre zula nedir, zula kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ZULA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Zula kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre zula kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kaçak ve yasak şeylerin saklandığı gizli yer

ZULA KELİMESİ KULLANILAN ATASÖZÜ VE DEYİMLER

- zula etmek
- zulaya atmak

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡