AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''

AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz, son seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerin borç listelerinin belediye duvarlarına asılmasına tepki göstererek, olay bir gönderme ile İBB'nin borç listesini meclis kürsüsüne astı.

AK Parti İBB grup sözcüsü Murat Türkyılmaz, İBB meclisinde CHP ve Ekrem İmamoğlu yönetimini etkili konuşma tarzı ve üslubu ile eleştirmeye devam ederek meclisdeki konuşmaları Türkiye'nin gündemine oturmaya devam ediyor.

"BENDE İBB'NİN BORCUNU ŞURAYA ASIYORUM"

İBB meclisinde yapılan oturumlarda partisine yapılan eleştirilere cevap veren ve Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB yönetimini eleştiren Murat Türkyılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden CHP'ye geçen belediyelerde algı oluşturmak için belediye borçlarının belediye binalarına asılmasına çok sert çıkarak çok konuşulacak olay göndermede bulundu.

Türkyılmaz, mecliste kürsüde yaptığı konuşmasının ardından herkes kürsüden ayrılacağını beklerken kürsü üzerinde bulunan İBB'ye ait borç listesini kaldırarak "Bugünün bir nişanesi olarak naçizane olarak kabul buyurursanız, siz hani belediye binalarına asmıştınız ya bende İBB'nin borcunu şuraya asıyorum" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'ın İBB'ye olay borç göndermesi mecliste büyük alkış alırken, kısa sürede sosyal medyada viral olarak Türkiye'nin gündemine oturdu.

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar