15 Temmuz'da kargolar açık mı? Sürat, MNG, Yurt içi, UPS ve PTT kargoları açık mı?

15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişiminin ardından 15 Temmuz günü Demokrasi ve Milli Birlik günü adıyla resmi tatil ilan edilmişti. Tatil ilan edilmesinin ardından vatandaşlar,‘’15 Temmuz’da PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat ve UPS kargo açık mı?’’ diye soruyor. İşte 15 Temmuz'da kargoların çalışma saatleri...

15 Temmuz'da kargolar açık mı? Sürat, MNG, Yurt içi, UPS ve PTT kargoları açık mı?

15 Temmuz'da "kargolar çalışıyor mu?" sorusu en çok araştırılan konulardan birisi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü resmi tatil ilan edilmesinin ardından vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını araştırıyor. İşte 15 Temmuz'da PTT, Aras, Yurt içi MNG ve Sürat kargolarının çalışma saatleri...

ARAS KARGO 15 TEMMUZ'DA AÇIK MI?

Aras Kargo'dan yapılan açıklamada,"Değerli Müşterilerimiz, 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla operasyonel işleyişimize ara vereceğiz. 16 Temmuz 2020 Perşembe günü, 09.00 itibari ile mesaimize devam edeceğiz." denildi.

Aras Kargo 15 Temmuz günü hizmet vermeyecek, 16 Temmuz günü operasyonel işlemlerine devam edecek.


15 Temmuz kargolar açık mı? Sürat, MNG, Yurt içi ve PTT kargoları açık mı?

MNG KARGO 15 TEMMUZ'DA AÇIK MI?

MNG Kargo'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm şubelerimiz ve çağrı merkezimiz kapalı olup hizmet vermeyecektir. 16 Temmuz 2020 Perşembe günü itibariyle tüm birimlerimizde işleyişimiz devam edecektir. Cumhuriyetimizin temel değeri demokrasimize sahip çıkıyor, geleceğe birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz."

YURT İÇİ KARGO 15 TEMMUZ'DA AÇIK MI?

Yurtiçi kargo 15 Temmuz günü çalışmayacak. Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü, tüm Yurtiçi Kargo şube ve acenteleri kapalı olup herhangi bir alım-teslim hizmeti sunulmayacaktır."

15 Temmuz'da kargolar açık mı? Sürat, MNG, Yurt içi ve PTT kargoları açık mı?

SÜRAT KARGO 15 TEMMUZ'DA AÇIK MI?

Sürat Kargo, 15 Temmuz günü vatandaşlarına hizmet vermeyecek, yapılan açıklamada,"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, resmi tatil olması nedeniyle (15 Temmuz 2020 Çarşamba) şubelerimiz hizmet vermeyecektir.16 Temmuz 2020 Perşembe gününden itibaren kargo alım ve teslim hizmetimiz kaldığı yerden devam edecektir." denildi.

PTT ŞUBELERİ AÇIK MI?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmî tatil olması sebebiyle yalnızca büyük PTT şubeleri açık olacak. Diğer PTT şubeleri ise kapalı olacak. Bundan dolayı PTT ile işi olan vatandaşların, şubelere gitmeden önce ilgili şube ile irtibat kurması öneriliyor.

15 TEMMUZ'DA ÇALIŞACAK OLAN KARGO FİRMALARI

UPS Kargo

Trendyol Ekspress

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡