2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman | Adaylar kimler?

Türkiye'nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl 9 Aralık'ta düzenlenecek. Halkın oylamasıyla belirlenen adaylara 38 kategoride verilecek ödüller için 21 Eylül'de başlayan oylamanın ilk turu 6 Ekim'de son bulacak. 2018 Pantene A

2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman | Adaylar kimler?

Türkiye'nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl 9 Aralık'ta düzenlenecek. Halkın oylamasıyla belirlenen adaylara 38 kategoride verilecek ödüller için 21 Eylül'de başlayan oylamanın ilk turu 6 Ekim'de son bulacak.

YENİ KATEGORİLER EKLENDİ

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne bu yıl en çok ilgi gören internet dizileri de dahil edilirken, diğer ödüllerde olan ''En iyi DJ'' kategorisi de eklenen bir diğer kategorilerden.

HALK BELİRLEYİCİ OLACAK

''Pantene Yıldızı Parlayanlar'' ın ardından 38 kategori olan törende, hak yenmemesi için neredeyse tüm eser sahipleri aday gösterilirken, ilk tur oylama sona erdiğinde kategorilerde ki adaylar 10'a düşürülecek. İlk tur da seçilecek olan projeler ise tamamen halk oylamasına dayalı olacak.

2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman | Adaylar kimler?

Bu yılın Pantene Yıldızı Parlayanları seçilen adaylar

Pantene Altın Kelebek oylamasında adaylar her yıl olduğu bu yıl da halkın oyları ile belirlenecek. Pantene Altın Kelebek jürisi tarafından belirlenen adayların yanı sıra halkımızdan oylamaya katılmak isteyenler, Jüri tarafından belirlenen isimler dışında bir isim eklemek isterse, 'diğer' seçeneği üzerinden kendi adaylarını aday listesine ekleyerek oyunu kullanabilecek. Her kategoride en yüksek oyu alan ilk 10 aday, oylamanın ikinci fazına ismini yazdırarak bu yılın kazananlarından biri olmak için yarışacak. Kariyerlerinin en ışıltılı dönüşümünü yaşayacak isimler, halkın ve jürinin oyları değerlendirilerek belli olacak ve 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödülleri ile buluşacak. Bu yıl toplam 38 kategoride yarışacak adaylar 9 Aralık gecesi ödüllerine kavuşacak.

2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman | Adaylar kimler?

JÜRİ İNSİYATİFİ KISITLANDI

İkinci turda halkın etkisi daha fazla hissedilecek. Yarışmanın %70'i halk oylamasına dayalı olarak sonuçlanacak ikinci turda, jürinin insiyatifi %30 ile sınırlanacak. Halkın oy verme işlemi Pantene'nin resmi internet adresinden yapılacak.

GEÇEN SENE 44.PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ'NİN SAHİPLERİ KİMLERDİ?

1) Zorlu PSM’de gerçeleşen görkemli gecede "Rising Star" ödülleri Miray DANER, Melisa ŞENOLSUN VE Hazal Filiz KÜÇÜKKÖSE'nin oldu. Genç yıldızlar ödüllerini Neslihan Atagül Doğulu'nun elinden aldı.

2- EN İYİ SENARİST ödülü Kanal D'de yayınlanan 'Vatanım Sensin' dizisi ile Nuran Everen Şit'in oldu. Nuran Everen Şit'e ödülünü ünlü yönetmen Osman Sınav verdi.

3- EN İYİ SPOR PROGRAMI: STADYUM - ERSİN DÜZEN, MUSTAFA DENİZLİ – ALİ GÜLTİKEN (TRT)

PROGRAMIN SUNUCULARINA ÖDÜLÜ TEKNİK DİREKTÖR YILMAZ VURAL VERDİ

2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman | Adaylar kimler?

4- EN İYİ DİZİ: VATANIM SENSİN (KANAL D)

'EN İYİ DİZİ' ÖDÜLÜ KANAL D EKRANLARINDA YAYINLANAN 'VATANIM SENSİN'E GİTTİ. DİZİNİN YAPIMCISI ONUR GÜVENATAM'A ÖDÜLÜNÜ ÜNLÜ YAPIMCI TÜRKER İNANOĞLU VERDİ.

5- EN İYİ KLİP: MABEL MATİZ, ANIL CAN  (YA BU İŞLER NE)

ÜNLÜ ŞARKICI GÖKSEL ÖDÜLÜ MABEL MATİZ VE ANIL CAN'A BÖYLE TAKDİM ETTİ

6- YILIN ŞARKISI: BENİ ÇOK SEV – TARKAN, SÖZ: GÜNAY ÇOBAN - MÜZİK: SERKAN İZZET ÖZDOĞAN

ÖDÜLÜ GÜNAY ÇOBAN VE SERKAN İZZET ÖZDOĞAN, AYLA ÇELİK'İN ELİNDEN ALDI

PANTENE ALTIN KELEBEK NASIL OY VERİLİR?

Katılım Koşulları

1. Oylama, http://pantenealtinkelebekodulleri.com/ internet sayfası üzerinden tüm kullanıcıların kullanımına açıktır ve ücretsizdir.

2. Katılımcı, oylamaya katılım için login olmaları ve talep edilen tüm bilgilerin doldurulması gerektiğini kabul eder.

3. http://pantenealtinkelebekodulleri.com/ uygulaması Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş (“Hürriyet”) ve Procter & Gamble Ltd. Şti. tarafından hazırlanıp yönetilmektedir. Söz konusu uygulama ve Hürriyet internet sayfası üzerinden toplanan veriler ve bunların işlenmesine ilişkin usul ve esaslar için Katılıcımaların, internet sayfasında yer alan Gizlilik Politikası’nı http://www.hurriyet.com.tr/veri-politikasi/ ve http://www.pg.com/privacy/turkish/privacy_statement.shtml incelemesi tavsiye edilir.

4. Oylama, 1. Tur olarak 21.09.2018'de başlayıp 05.10.2018 günü 23:59’da sona erecektir. 2. Tur olarak 12.10.2018'de başlayıp 12.11.2018 günü 23:59’da sona erecektir.

5. Katılımcı, oylama boyunca oluşturduğu ve seçtiği seçenekleri kendi rızasıyla paylaştığını uygulamaya katılarak kabul etmiştir.

6. Oylama tarihleri arasında “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” kampanyası kapsamında www.pantenealtinkelebekodulleri.com internet sitesinde (ücretsiz) yayınlanacak forma; ad soyad, doğum tarihi, adres, e-mail, cinsiyet ve saç tipi bilgilerini doldurarak, 21 Eylül - 05 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 1. Aşama oylamada; seçenekler arasından, konularında yılın en başarılı buldukları sanatçılarını işaretleyenler ya da kendi adayını diğer seçeneğine yazanlara, 12 Ekim - 12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek 2. aşamada halk tarafından en çok oy almış ilk 5 aday arasından birine oy kullanılacaktır. Her dala katılım 1 adet oy ile sınırlı olup 30 dal olması nedeni ile kişinin en fazla katılım hakkı 30 adettir.

7. Katılımcılar tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

8. Hürriyet oylama boyunca, oylama sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını tespit etmesi durumunda yarışmacının o ana kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kullanıcıyı yarışmadan men etme hakkını saklı tutar. Ayrıca bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

9. Hürriyet, bu uygulamaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden, Facebook mecrasından kaynaklanan sorunlardan ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

10. Katılımcılar uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler. Kullanıcı yarışma süresince verdiği bilgilerde herhangi bir değişiklik olması halinde bu durumu Hürriyet’e bildirmek ile yükümlüdür. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle kullanıcıya ulaşılamamasından ve bu nedenle oluşabilecek her türlü doğru veya dolaylı zarar hususunda Hürriyet kesinlikle sorumlu kabul etmez.

11. Oylama kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Hürriyet sorumlu tutulamaz.

12. Hürriyet, katılımcılarının kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması kanunu ve ilgili mevzuatta öngörülen gerekli tedbirleri almaktadır. Hürriyet' in gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi halinde Hürriyet, durumu İlgili Kişi’ sine ve Kişisel Verileri Koruma Kurul’una gerekli bildirimleri yapar. Katılımcı, kişisel verilerin Procter & Gamble Ltd. Şti. ile paylaşıldığını kabul eder. Gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasında veri sorumlusu sıfatıyla Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş ve Procter & Gamble Ltd. Şti. beraber sorumludurlar.

13. Hürriyet oylama tarihleri, katılım koşulları ve oylama ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.

14. Hürriyet ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar oylamadan kaynaklı sonuçlar ve müşterilerin görüşlerini almak için iletişime geçebilecektir.

15. Oylamaya katılan herkes, bu kuralların onaylandığına dair ayrı bir işlem yapmasa bile bu şartları kabul etmiş sayılır.

16. Hürriyet önceden belirtmeksizin oylamayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

17. İşbu oylama içeriğinin tüm hakları münhasıran Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş’ ye aittir.

18. Bir kişi oylama içerisindeki kategorilere bir kere katılabilir.

19. 6698 sayılı Kişisel. Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Hürriyet ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar tarafından düzenlenen oylamada yer almak için aktardığınız kişisel verileriniz; oylamanın düzenlenmesi, yönetimi, sonuçlandırılması, kazananların belirlenmesi, sonuçlar ve süreç ile ilgili katılımcılar ile iletişime geçme, Hürriyet tarafından diğer yarışmalar/uygulamalar için istatiksel veriler oluşturma amaçları ile işlenmektedir. Hürriyet ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar veri sorumlusu sıfatıyla oylamaya katılacak olan kişilerin kişisel verilerini elektronik ortamda toplamaktadır. Toplanan katılımcılara ait kişisel veriler Hürriyet tarafından işlenmekte olup yarışmanın işbu oylama kuralları ve kullanım şartlarına göre kazananları belirlenmekte ve sadece söz konusu ilgili kişilere ait kişisel veriler oylama kapsamında Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar’a aktarılmaktadır.

20. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar aktarılan kişisel veriler sadece işbu oylama kapsamında işlenmekte olup yarışmanın düzenlenmesi veya organizasyonu kapsamında diğer 3. kişilere aktarılabilir.

21. Oylamanın sona ermesi veya işbu oylama kurallarının 10 ve 12. maddeleri ile T.C. Kanun ve mevzuatına herhangi bir aykırılığın Hürriyet veya Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar tarafından tespit edilmesi halleri de dahil olmak üzere sonuçların açıklanmasından sonra mevzuatsal olarak saklanması gerekmeyen katılımcılara ait kişisel veriler 6 (Altı) ay sonra Hürriyet, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar ve yarışma kapsamında aktarılan 3. kişilerin veri tabanlarından silinir.

22. Oy verenler 23. maddede anılan 6 (Altı) aylık süre içerisinde kişisel verilerinin silinmesini veya yok edilmesini talep edebilirler. Söz konusu talebin yapılması ile Hürriyet ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar’ı anılan kişisel verilerin silinmesi veya yok edilmesi yükümlülüğü doğmaz.

23. Hürriyet ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar yarışmacılara ait kişisel verileri anonimleştirerek veri tabanlarında muhafaza etme hakları saklıdır.

24. Oylama kapsamında toplanan kişisel veriler Hürriyet Grubu Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması http://www.hurriyet.com.tr/veri-politikasi/ kapsamında işlenir. Oy kullananların, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markalar’a ait kişisel verileri işleme politikası ve bilgi güvenliği politikalarını http://www.pg.com/privacy/turkish/privacy_statement.shtml incelemeleri önerilir.

25. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti., Procter & Gamble Tüketim Malları A.Ş. ve altlarındaki markaların kampanyalarından haberdar olmayı tercih etmezseniz, size gelecek e-maildeki haberdar olmak istemiyorum seçeneğini seçebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
TZOB Başkanı Bayraktar'dan önemli açıklama! Gıda ürünlerinde artan taklit ekonomiye derbe vuruyor!
TZOB Başkanı Bayraktar'dan önemli açıklama! Gıda ürünlerinde artan taklit ekonomiye derbe vuruyor!
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Emeklilikte yeni müjde! Gün sayısı düşüyor, milyonlar emekli olacak
Emeklilikte yeni müjde! Gün sayısı düşüyor, milyonlar emekli olacak
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek