2020-YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM YÖKDİL sonuçları açıklandı mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen 2020-YÖKDİL/2 28 Şubat Pazar günü yapıldı. Sınava katılan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor. Bu kapsamda ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Peki 2020-YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM YÖKDİL sonuçları açıklandı mı?

2020-YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM YÖKDİL sonuçları açıklandı mı?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti.  2020 yılının Aralık ayında yapılması planlanan anacak yapılamayan YÖKDİL sınavı 28 Şubat Pazar günü gerçekleşti. Sınavın yapılmasının ardından 1 hafta geride kaldı ve sonuçların açıklanması için heyecanlı bekleyiş arttı. 

2020-YÖKDİL/2 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'den YÖKDİL sonuç tarihine ilişkin açıklama geldi. Adaylar aşağıdaki linkten YÖKDİL/2 sonuçlarına ulaşabilir.

2020-YÖKDİL/2 SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YÖKDİL 2 SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

2020-YÖKDİL/2 adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 10 gün süreyle erişime açıldı

YÖKDİL/1 NE ZAMAN YAPILACAK?

2021-YÖKDİL/1 oturumu 28 Mart’ta yapılacak.

YÖKDİL/1 BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡