2021-2022 sezonu başlıyor! TFF Başkanı Nihat Özdemir'den umut mesajı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 2021-2022 sezonunda güvenli bir futbol için her zamankinden daha fazla birbirimize destek olmaya ihtiyacımız olduğunu belirtti.

2021-2022 sezonu başlıyor! TFF  Başkanı Nihat Özdemir'den umut mesajı!

"Ümit ediyorum bu adımı hep birlikte atacağız ve daha da güçlenerek 2022 Dünya Kupası’na katılan bir ülke olacağız." diyerek bu sezonki umutlarından bahseden Özdemir'in mesajı şöyle;

Değerli futbolseverler diyerek başladığı açıklamasında 2021-2022 sezonunun açılacak olmasının heyecanını yaşadıklarını belirtti"Süper Ligve TFF 1. Lig’de 38 hafta sürecek büyük yarış, bu hafta oynayacağımız maçlarla başlıyor. Umuyorum, güzellikleriyle hatırlanacak, futbolun ön planda olduğu, unutulmaz bir sezon daha izleyeceğiz." dedi.

2021-2022 sezonu başlıyor! TFF Başkanı Nihat Özdemir'den umut mesajı!

TürkiyeFutbol Federasyonu olarak hazırlıklarımızı tümüyle tamamladıklarını belirten Özdemir"Kulüplerimizin ve tüm görevlilerin sezonu en iyi şekilde geçirebilmesini sağlamak için her türlü sağlık önlemimizi aldık, planımızı ve programımızı yaptık, talimat değişikliklerimizi gerçekleştirdik." mesajını verdi.

TARAFTARIMIZIN COŞKUSUYLA ŞENLENECEK

Devam eden salgının etkilerini yeni sezonda da hissetmeye devam edeceklerini ama önlemlerini aldıklarını söyleyen TFF Başkanı"Tribünlerimiz şimdilik yarı yarıya da olsa taraftarlarımızın coşkusuyla şenlenecek. Sağlık Kurulumuzun belirlediği önlemler çerçevesinde, güvenle maçlarımızı oynayacağız. Sezona başlarken, tüm futbolseverleri aşı olmaya davet ediyorum. Tüm çalışmalar ve ortaya çıkan veriler, salgını durdurmak için aşının önemini ispat ediyor. Ülkemizdeki aşılanma sayısının artması ile birlikte, ilerleyen dönemde tribünlerimizi tam kapasiteyle doldurma şansına sahip olacağız." ifadelerinde bulundu.

Statlarımızda maske, mesafe, hijyen kurallarını yerine getirme, kendimizin ve başkalarının sağlığını tehlikeye atmama çağrısında bulunan Özdemir, Kulüplerin, statlarındaki önlemleri eksiksiz bir şekilde almalı, uygulamaları titizlikle takip etmeleri gerektiğini aktardı.

2021-2022 sezonu başlıyor! TFF Başkanı Nihat Özdemir'den umut mesajı!

Nihat Özdemiryeni sezona başlarken kulüplere birkaç önemli hususu hatırlattı. Bu hususlar:

1. Türk futbolunun daha da güçlenmesi için el ele vererek liglerimizin değerine değer katmalıyız.

2. Ekonomik olarak önümüzdeki zor süreci atlatmak için takım bütçelerimizde daha çok tasarruf yapmalıyız.

3. Milli Takımlarımız ve ülkemizin geleceği için daha fazla genç oyuncuya şans vermeli, yeni yıldızlar yetiştirmeliyiz.

4. Futbolun vazgeçilmez unsuru olan VAR’ı ve hakemlerimizi odak noktamızdan çıkarmalı, futbolda hatanın kaçınılmaz olduğunu kabullenmeliyiz.

2021-2022 sezonu başlıyor! TFF Başkanı Nihat Özdemir'den umut mesajı!

GÜÇLENEREK 2022 DÜNYA KUPASINA KATILAN BİR ÜLKE OLACAĞIZ

Huzurlu ve güvenli bir futbol ortamı için her zamankinden daha fazla yardımlaşmaya, birbirimize destek olmaya ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak isteyen Özdemir, "Ümit ediyorum bu adımı hep birlikte atacağız ve daha da güçlenerek 2022 Dünya Kupası’na katılan bir ülke olacağız."

"Bu duygularla, 2021-2022 sezonunda, birbirine saygı duyan, centilmence rekabet eden, sporun evrensel değerlerini koruyan, futbolu saha dışına taşımayan, kavgadan uzak, kendi haklarını korurken başkalarının haklarını da koruyan ve önceliği daima Türk futbolunun menfaatleri olan bir futbol ikliminin ve uzlaşmacı kültürün egemen olmasını temenni ediyorum." mesajını verdi.

İlk başlama düdüğü çaldığı andan itibaren, yeni sezonda A Milli Takımımıza, Avrupa’da ülkemizi temsil eden kulüplerimize, liglerimize renk katacak tüm takımlarımıza, hakemlerimize ve futbola emek veren herkese sağlık ve başarı dolu bir sezon dileyen Başkan Özdemir, "Aynı dili konuşmak, ortak paydada buluşmak ve futbolun tüm güzelliklerini yaşamak ümidiyle, 2021-2022 sezonu futbol ailemize hayırlı olsun... Saygılarımla." dedi ve mesajını sonlandırdı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡