29 Ekim resmi tatil mi? 29 Ekim pazartesi günü PTT ve noterler açık mı? 2018

29 Ekim resmi tatil mi? 29 Ekim pazartesi günü ptt ve noterler açık mı? sorusu bankalarda işi olan vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Cumhuriyetimizin 95.yılına denk gelen 29 Ekim pazartesi günü bankalar, devlet daireleri, hastaneler, eczanele

29 Ekim resmi tatil mi? 29 Ekim pazartesi günü PTT ve noterler açık mı? 2018

29 Ekim resmi tatil mi? 29 Ekim pazartesi günü PTT ve noterler açık mı? sorusu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda nereler açık ? Devlet daireleri açık olacak mı? Nereler açık olacak? 30 Ekim de resmi tatil sayılıyor mu? İşte merak ettiğiniz sorularının cevabı.. 29 Ekim pazartesi günü bankalar, devlet daireleri, hastaneler, eczaneler ve pttler açık mı sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

29 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ PTT VE NOTERLER AÇIK MI?

 29 Ekim günü Pazartesi gününe geldiği için normalde açık olması gereken resmi kurum ve kuruluşlar ile Bankalar kapalı olacaktır. Dolayısıyla bugün bankalar, noterler, okullar, PTT  ve hastaneler kapalı olacaklardır. Fakat acil durumlar için hastanelerin acil servisleri her zaman olduğu gibi vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerdir.Noterler resmi tatil günlerinde çalışmazlar. Yani 29 Ekim tarihinde Pazartesi günü resmi tatil sebebi ile noterler kapalı olacaklardır. İşlemlerinizi bu hususta ertesi gün halledebilirsiniz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemizde ve Kıbrıs’ta resmi tatil olarak kutlanmakta olan milli bayramlardan bir tanesidir. 29 Ekim tarihi 1925 yılından itibaren ülkemizde her sene resmi tatil olarak kutlanmış ve kutlanmaya da devam etmektedir. Halkın kendini yönetme yetkisini 29 Ekim tarihinde alınmış olduğu düşünüldüğünde en önemli milli bayramlarımızdan bir tanesidir.

2018-2019 RESMİ TATİL GÜNLERİ

YENİ YIL TATİLİ 2019

1 Ocak Salı gününe denk gelen yılbaşı tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

23 NİSAN 2019 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TATİLİ

Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tatili salı gününe denk gelecek. Bu resmi tatili pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

1 MAYIS 2019 EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ TATİLİ

Emek ve Dayanışma günü İşçi Bayram çarşamba günü kutlanacak. Çalışanlar ve öğrenciler için bugün resmi tatil uygulanacak.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı pazar gününe denk gelecek, ekstra tatil olmayacak.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ

Ramazan Bayramı tatili 05 Haziran çarşamba günü başlayacak. Hafta sonuyla birleştirenler toplamda 5 gün tatil yapacak.

15 TEMMUZ 2019 DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TATİLİ

Demokrasi ve Milli Birlik Günü pazartesi gününe denk gelecek hafta sonu ile birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 2019

Kurban Bayramı tatili 11 Ağustos pazar günü başlayacak ve çalışanlar hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle 3 gün tatil yapabilecek.

30 AĞUSTOS 2019 ZAFER BAYRAMI TATİLİ

Bayram cuma günü kutlanacak. Hafta sonuyla birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak.

29 EKİM 2019 CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

Bayram salı günü kutlanacak tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡