5 yaşındaki çocuğa taciz skandalı!

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı bugün kötü bir haber verdi. İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğu uğradığı cinsel istismar sonrası yoğyn bakıma alındı. Bölge halkı ayaklanırken polis olayın sorumlusunu arıyor.

5 yaşındaki çocuğa taciz skandalı!

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında şok bir haber yaşandı. Müge Anlı 24 Nisan 2019 Çarşamba programını üzüntülü bir haberle açtı.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMAR

23 Nisan Salı günü İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, 2 erkek 1 kız çocuğunu para vereceğim diyerek kandırarak ıssız bir alana götürdü. Bu kişi burada 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. O çocuk şu an yoğun bakımda. O şahısı yakalamak için polis tüm güvenlik kameralarını inceliyor.

5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!

Müge Anlı bu olayın üzüntüyle verirken bu olaya isyan etti. Sık sık ailelerin çocuklarını yalnız başına bırakmamaları gerektiğini gündeme getiren, sürekli anne babaları çocuklarını yalnız sokağa çıkarmamaları gerektiğini vurgulayan Anlı olayın vahimliğini anlattı.

5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!

OLAY NASIL OLDU?

 İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen çocuk, yakınlarınca hastaneye kaldırıldı. Çocuğun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇOCUĞUN YAKINLARI KONUŞTU

Cinsel istismara uğradığı iddia edilen çocuğun amcası Vasfi E. "Olay dün olmuş, benim bugün haberim oldu. Olay burada gerçekleşti. Çocuk şuan yoğun bakımda, çocuğun

Bir mahalle sakini "Dün öğle sıralarında oldu. İnşaatta çalışanların öğle yemeğine gittiği sırada olmuş. Kızı alıp götürmüş hatta yanında 5 yaşında başka bir çocuk da varmış, ona para vermiş. Çocuk da koşmuş komşulara söylemiş 'orada pislik yapıyorlar' diye. Onlar artık bu şekil kaçmışlar. Biz bir kişi biliyoruz ama çocuk annesine iki kişi demiş. Çocuk kendisi kalkmış annesine gitmiş. Şu anda durumu kritik, babası felç oldu diye duydum. Annesi de yeni doğum yapmış durumu iyi değil. Bildiklerimiz bu kadar" dedi.
5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!
Çocuklardan birinin dayısı olduğunu söyleyen Barış Sezgin "3 çocuklardı, kız 5 yaşında, erkek çocukların biri 5, biri 6 yaşında. 3 çocuk burada oyun oynuyor. Şahıs geliyor 'size para vereceğim' diyerek çocukları arka tarafa götürüyor. Zaten çocuklar korkudan kaçıyor. Kız çocuğunu da bildiğim kadarıyla görünmeyecek bir şekilde duvarın arkasına götürüyor. Çocuklar da çığlık atıyor. Şahıs da yukarıya doğru kaçmış" dedi.

EMNİYET SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA GELDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız evladımız hastanede gözetim altındadır. Süreç, Emniyet Teşkilatımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Resmi olmayan açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.

MAHALLEDE TEPKİLER DİLE GETİRİLDİ

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişinin çocuğa istismarda bulunduğu iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Mahalle sakinleri durumun aydınlatılması için tepkisini dile getirdi.

Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kişinin küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine mahalleli sokağa döküldü. Kanarya Polis Merkezi önünde toplanan mahalle sakinleri konunun biran önce aydınlatması için yetkililerden yardım istedi. Öte yandan, cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen çocuğun yakınlarınca hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Çocuğun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!

Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

ÇOCUK TACİZ CİNAYETLERİ

Çocuk cinsel istismarı haberleri ve cinayetleri ne yazık ki gündemi sık sık meşgule ediyor.

IRMAK KUPAL

Alaşehir'de 14 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen olayda 4 yaşındaki Irmak Kupal, komşuları Himmet Aktürk tarafından cinsel istismara uğramış ardından vahşice öldürülmüştü.  Himmet Aktürk evinin önünde oynarken kaybolan ve yapılan aramalarda izine rastlanamayan Irmak Kupal'ı tecavüz ederek öldürdüğünü katıldığı bir televizyon programında itiraf etmiş ve ardından da tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.

5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!

SEDANUR GÜZEL

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan 9 yaşındaki Sedanur Güzel kaybolmuştu. Köylülerle kırsalda yapılan arama çalışmalarından sonuç alamayan aile, durumu jandarmaya bildirmişti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri çocuğun bulunması için çalışması başlatmış ve aramalar sonucu Sedanur'un cesedi köyün 1 kilometre uzağında üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuştu. Olaya ilişkin daha önce küçük kızın komşusu Ertan B. tutuklanmıştı. Kars Kağızman’a bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolan Sedanur Güzel’in (9) ölü olarak bulunmasına dair soruşturmada Adli Tıp raporu dosyaya girdi. Sedanur’un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.’nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. Ayrıca Sedanur’un bileklerinde ip izine de rastlandı. Soruşturma dosyasında önemli bir itirafın olduğu da ortaya çıktı. Tutuklu üç zanlıdan biri olan A.K, ifadesinde Sedanur’u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini anlattı. Zanlının ifadesine göre E.B. ile Sedanur’u dere yatağına götürürken diğer zanlı H.U ile karşılaştılar. H.U’ya da kendileriyle birlikte gelmelerini teklif ettiler. H.U. da onlarla birlikte gitti. Çocuğun bileklerini iple bağladılar ve cinsel saldırı sonrası da boğarak öldürdüler. Tutuklu diğer iki zanlı ise suçlamaları kabul etmedi. Üç kişi için kasten öldürme ve çocuğun nitelikli cinsel istismarından müebbet hapsi istendi.

5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!

LEYLA AYDEMİR

Ağrı kent merkezinde yaşayan Şükran- Nihat Aydemir çiftinin 7 çocuğundan 6’ncısı olan Leyla, Ramazan Bayramı’nın ilk günü merkeze 15 kilometre uzaklıktaki dedesinin yaşadığı Bezirhane köyünde kayboldu. Günlerce aranan ve tüm Türkiye’nin bulunması için seferber olduğu Leyla Aydemir’in cansız bedeni, 18 gün sonra köye 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiinde yüz üstü su içerisinde bulundu. Üzerinde sadece ’nazar boncuklu’ kolyesi kalan minik Leyla’nın kıyafetleri de yine daha önce defalarca aranan cesedinin bulunduğu yerde bir hafta sonra tarla biçmeye giden köylüler tarafından bulundu. Erzurum Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside, Leyla Aydemir’in açlıktan öldüğü belirlendi. Leyla Aydemir’in öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba Nihat Aydemir’in amcasının oğlu Mehmet Aydemir, 18 Temmuz’da ’kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

5 yaşındaki çocuk taciz sonrası yoğun bakımda!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡