5 yıldır kirasını ödemiyordu! Polis zoruyla evden çıkarıldı!

Bursa'da beş yıldır kirasını ödemeden oturduğu evin, baba yadigarı olduğunu savunan şahıs, polis zoruyla evden çıkarıldı. Dışarı çıkmamakta direnen adam polisleri "sizi yaralarım" diyerek tehdit etti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde  5 yıldır oturduğu evin kirasını ödemeyen şahıs evden polis tarafından zorla çıkarıldı. İlginç olay, merkez Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi 6. Yasemin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre 45 yaşındaki Hasan S. isimli adam 5 yıl önce babası ile bu sokakta ev kiraladı. Hasan S.'nin babası evi tuttuktan 3 ay sonra vefat etti. Babası öldükten sonra da aynı evde oturmaya devam eden Hasan S. kirasını ödememeye başladı.

5 yıldır kirasını ödemiyordu! Polis zoruyla evden çıkarıldı!

BEŞ YIL BOYUNCA KİRAYI ÖDEMEDİ

  Kirasını ödemeyen ve evden de çıkmayan Hasan S. , bu evin kendisine babasından miras kaldığını öne sürüyordu. 5 yıl boyunca kirasını alamayan ev sahibi Yusuf Y. ise evinin boşaltılması için kiracısından şikayetçi oldu.
2019 yılında kiracısı hakkında suç duyurusunda bulunan Yusuf Y. açılan davayı kazandı ve mahkeme Mart ayında Hasan S.'nin evden tahliye edilmesine karar verdi. Kendisine tebliğ edilen karara rağmen evde oturmaya devam eden Hasan S., icra memurlarının gelmesiyle kendisini eve kilitledi ve kapıyı kimseye açmadı. İcra memurları bunun üzerine polis ekiplerine bilgi verdi. Hasan S. polis memurlarına da kapıyı açmayınca olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

5 yıldır kirasını ödemiyordu! Polis zoruyla evden çıkarıldı!

UZUN MÜCADELE SONUCU EVDEN ÇIKARILDI

Hasan Sonöner, "Sizi yaralarım" diyerek tehdit ettiği polisler tarafından zorla evden çıkarıldı. Evinin baba yadigarı olduğunu savunan Hasan S. evden çıkarıldıktan sonra içeri giren icra memurlarından bütün şahsi eşyalarının kendisine teslim edilmesini istedi.

Hasan S. polis ekipleri tarafından karakola götürülürken icra memurları evin boşaltılması için çalışmalara başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡