8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2023 | En güzel Kadınlar Günü mesajları 2023

2023 yılına girmemize rağmen halen birçok alanda kadınlar eşitsizliğe maruz kalıyor. Bu eşitsizliğe de dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sevdiğiniz kadınlara gönderebileceğiniz en güzel Kadınlar Günü mesajları haberimizde yer alıyor. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2023, En güzel Kadınlar Günü mesajları...

Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak da isimlendirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadın erkek eşitliğini temsil etmesi açısından oldukça önemli bir gündür. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara gönderilebilecek en güzel Kadınlar Günü mesajları haberimizde yer alıyor. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2023, En güzel Kadınlar Günü mesajları...

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ RESİMLİ MESAJLARI 2023

16 Aralık 1977 yılında 8 Mart'ın "Dünya Kadınlar Günü" olarak anılmasını sağlayan kadınlara, emekçilere, bizleri 9 ay boyunca karnında taşıyan ve sonsuza dek yaslayacak omzumuz olan annelerimize, mutluluklarımızı borçlu olduğumuz hayat arkadaşlarımıza armağan edilen bu özel gün için hazırladığımız en güzel Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini haberimizde detaylarıyla derledik. İşte bu özel güne ait en güzel mesajlar...

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle... Kadınlar günün kutlu olsun!

Her kadın birer çiçektir; ilgi ve sevgiye layıktır. Başımızın tacı tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...

Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır, bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Ne yaparsak yapalım asla onların hakkını ödeyemeyiz. Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Bu hayatta sahip olduğum her şeyim, dünüm, bugünüm, yarınım canım kadınım kadınlar günün kutlu olsun... Seni çok seviyorum.
Medeniyetlerin devamı ve tekamülü için de kadınların önemi erkeklerden az değildir. Kadınların topluma katkısı, senenin bir günü değil her günü saygı ve sevgiyle takdir edilmesi gerekir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir, hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum, kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim...

Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et deseler hiç düşünmeden ANNEM derdim... Canım annem seni bir zaman değil her zaman seviyorum, Anneciğim, Kadınlar günün kutlu olsun.

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri paha biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadınlar günün kutlu olsun!
"Bir toplum, bir millet erkek ve kadın denilen iki cins insandan meydana gelir. Mümkün müdür ki, bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselebilsin!" Mustafa Kemal Atatürk

"Dünyada her şey kadının eseridir." Mustafa Kemal Atatürk

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.

Mesafeler uzak olsada,yuregim hep senin canim..Kadınlar günün kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili annecigim...

Canım arkadaşım, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Hayatımızın her bir anına dokunan, anlamlandıran kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü içtenlikle kutluyorum.

Sadece bugün değil her gün kıymetli olduğunu hissettirelim onlara…

8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde içten bir arkadaş bazen de değerli bir eş…Onlar bizim baş tacımız. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Kadın annedir, kadın evi yuva yapandır, kadın iş kadınıdır, kadın emektar’dır. Kadınlarımızın kıymetini bilelim. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.

Her kadın bir annedir.. ve her erkeğin annesine gösterdiği saygıyı diğer kadınlara da göstereceği bir dünyada yaşama dileğiyle..

Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. Kadının ve erkeğin, farklılıkları nedeniyle düşman olduğu günleri geride bıraktığı; kusursuz bir dayanışma içinde birbirlerine sarıldığı nice güzel günlere…

Sorumlulukların kadına yüklenmemesi eşitlik saygı sevgi ve hoşgörü olması dileğiyle tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.. Erkeğin ADAM olduğu yerde KADINA her gün kadınlar günüdür. Keşke kadınlarımızın değerini bir gün değilde hergün bilsek.. Kutlu olan budur…

Mücevher gibidir, bir kadının gözyaşları. Onlar damladıkça, sizin değeriniz düşer. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü canı gönülden kutlarım. Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

Mesafeler uzak olsa da, yüreğim hep senin canım.. Kadınlar günün kutlu olsun. Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler kadınlar günün kutlu olsun.. Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar gününüz kutlu olsun. Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir şey söylenir.

Kadınlar günün kutlu olsun. Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne Kadınlar Günü Sözleri milyonlarca bir şey söylenir. Kadınlar günün kutlu olsun…

Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum. Çok özledim. Kadınlar günün kutlu olsun biricik meleğim. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Kadının detaycı ve ince düşünme biçiminin dünyada yaygınlaşması ve böylece dünyada bir dengenin sağlanması dileğiyle…

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun. Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri paha biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadınlar günün kutlu olsun!

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Aşkım seni çok seviyorum! Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Kadınlar günün kutlu olsun sevgilim.

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim..

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin, annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın, seni çok seviyorum kadınlar günün kutlu olsun.

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim…

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mеğеr dilimdеki vе bеynimdеki еn güzеl kеlimе sеnin adınmış. Sana hеr sеslеndiğimdе ya acım dinmiyor ya da sеvgim coşuyor. Kadınlar günün kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

Cumhuriyеtimizin odak noktasında yеr alan kadınlarımız, modеrn vе çağdaş günlеrе gеlmеmizdе önеmli görеvlеr başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun. Hеr zaman nе istеdiğini bilеn, еrkеğinin ardında ona dеstеk vеrеn, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

Kadının vе еrkеğin toplumda tam anlamıyla еşit olduğu; еrkеğin dе bu еşitliğin gеtirilеrindеn önеmli bir kazanım sağlayabildiğini görеcеği aydınlık günlеrе… Kadının vе еrkеğin, farklılıkları nеdеniylе düşman olduğu günlеri gеridе bıraktığı; kusursuz bir dayanışma içindе birbirlеrinе sarıldığı nicе güzеl günlеre..

Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiç bir kadının hayali boşa çıkmasın Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Kadın; denizin dibindeki inci, parlaklığıyla gözleri alan yakuttur. Küçük şeylerden mutlu olan, mutlu olduğunu da, mutlu olmasına sebep olanı da unutmayandır.

İnsan olmanın vesilesidir. Havva'dır kadın. Sevgilinin can damarı Amine'dir. Latife eş Hatice'dir. Bir iffet abidesi Meryem'dir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.
Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler. Kadınlar günün kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum. Kadınlar günün kutlu olsun.

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir şey söylenir. Kadınlar günün kutlu olsun…

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum.

Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınlar 8 Mart Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ya da bir diğer adıyla Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Kadın hakları dünyanın dört bir yanında büyük etkinliklerle gündeme geliyor. Peki 8 Mart Kadınlar Günü neden, nasıl ortaya çıktı? Bu bir kutlama mı, protesto mu? Tüm detaylar haberimizde...

Dünya Kadınlar Günü 100 yılı aşkın süredir var. Her yıl gündem farklı. Bu yıl ise 30'u aşkın ülkede kadınlar Dünya Kadınlar Günü'nde iş bırakma eylemleri düzenliyor. Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bilmeniz gerekenleri derledik.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDEN, NASIL ORTAYA ÇIKTI 2023?

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TARİHÇESİ;

1908 ekonomik krizinden sonra ücretler epey düşmüş, kullanılan iğne-iplik, elektrik ve oturulan sandalyelerin ücreti işçilerden kesilmeye başlamıştı. 65 saate varan haftalık çalışma süreleri bazen 75 saate çıkıyordu. Triangle fabrikasının sahipleri Harris ve Blanck, sendika karşıtı tutumlarıyla tanınıyordu.1909 sonbaharında 150 sendikalının işine son verilmişti.

22 Kasım 1909'da, İLGWU'ya bağlı Local 25 Sendikası, genel grev çağrısı yaptı.

Temel talepleri, alt işveren (o dönemdeki taşeronluk) uygulamasına son verilmesi; 52 saatlik çalışma haftası; günlük ücretsiz fazla mesainin 2 saati aşmaması; ücretlerde yapılan malzeme ve elektrik bedeli kesintilerine son verilmesiydi.

ABD tarihi belgelerinde "en büyük kadın grevi" olarak adlandırılan grev, Şubat 1910'da sona erer. Çoğu talepleri kabul edildi. Sadece Triangl Gömlek Firması hariç.

Takvimler 1911’in 25 Mart’ını göstermektedir. Asch binasının son üç katında faaliyet gösteren Triangle Gömlek Firması’nda sönmemiş bir sigara izmaritinden kaynaklandığı tahmin edilen yangın, sekizinci katta başladı.

Kağıt ve kumaş artıklarıyla dolu olan atölyede yangın hızla yayıldı ve önce dokuzuncu katı sonra onuncu katı sardı. Çıkan yangın pek çok işçiye mezar oldu.

Hayatını kaybeden 146 kişiden 129’u kadın, bunların 48’i sendika üyesiydi. 5 Nisan’da 80.000 bin kişilik bir cenaze yürüyüşü düzenlendi. Kadın Sendikalar Birliği ve Local 25 Sendikası matem yürüyüşünü protestoyla birleştirdi. Yüzbinlerce işçi o gün iş bırakarak protesto yürüyüşüne katıldı.
8 Mart’ın Dünya Kadınlar Günü olarak anılmasını Clara Zetkin önerdi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TÜRKİYE'DE NE ZAMAN KUTLANMAYA BAŞLANDI?

Türkiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilk kez 1921 yılında “Emekçi Kadınlar Günü” olarak kutlanmaya başlandı. 1975 yılında ve onu izleyen yıllarda daha yaygın, ve yığınsal olarak kutlandı, kapalı mekanlardan sokaklara taşındı. “Birleşmiş Milletler Kadınlar On Yılı” programından Türkiye’nin de etkilenmesiyle, 1975 yılında “Türkiye 1975 Kadın Yılı” kongresi yapıldı. 12 Eylül 1980 Askeri Darbesi’nden sonra dört yıl süreyle herhangi bir kutlama yapılmadı. 1984′ten itibaren her yıl çeşitli kadın örgütleri tarafından “Dünya Kadınlar Günü” kutlanmaya devam ediliyor

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ HANGİ ÜLKEDE TATİL?

Özbekistan'da 8 Mart dünya kadınlar günü resmi tatildir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları 2022 | En güzel Kadınlar Günü mesajları

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İLE İLGİLİ ŞİİRLER

Adı Kadın Yüreği Yangın

Adı kadın
Anadır bacıdır kadın
Candır cananadır, eşdir kadın
Eli öpül esidir, duygu selidir kadın

Anlattıkça çoğalan, çoğaldıkça güçlenen kadın
Adı kadın yüreği yangın, acılarla yoğrulan kadın
Gözyaşlarını içine akıtan kadın
Eşinin şekillendirdiği kalıba giren kadın

Sorgusuz sualsiz istenileni yapan kadın
Gözü yaşlı, bağrı yaslı kadın
Daha küçücük bir kızken gelin edilen kadın
Ne olduğunu anlamadan bebe karnına koyulan kadın

Küçücük bir çocukken çocuk doğuran kadın
Ummanda kaybolan kadın
Adı kadın
Yüreği yangın kadın... (SERAP ATAY)

Ne Kadınlar Sevdim Zaten Yoktular

Ne kadınlar sevdim zaten yoktular
yağmur giyerlerdi sonbaharla bir
azıcık okşasam sanki çocuktular
bir akşam korkudan gözleri sislenir.
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
böyle birsevmek görülmemiştir
hayır,sanmayınki beni unuttular
hala ara sıra mektupları gelir.
gerçek değildiler birer umuttular
eski bir şarkı belki bir şiir
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
yanlızlıklarımda elimden tuttular
uzak fısıltıları içimi ürpertir
sanki gök yüzünde birer buluttular
nereye kayboldular şimdi kim bilir
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
böyle bir sevmek görülmemiştir (ATTİLA İLHAN)

Anacığım

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl?
Kaç geceler bana ninni söylerdi,
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen,
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl?
Uzun kış geceleri masal masaldı.
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar,
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl?
Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı.
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi .
Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl?
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım.
Selam sana Kadınlar Günü İstanbul'dan.
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan,
Vefalı ellerinden öperim anacığım. (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN)

Dünya Kadınlar Günü

Her kadın kutsaldır,sakın unutma
Kutsal cennet serilmiş o kadına
Değer ver kadına,baksın tadına
Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın

Kadın,en zirvede açan kardelen
Karlara inat çiçek açar kadın
Dağ zirvesi erkek,kadın bir çiçek
Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın

Kadından kadına saygı duyalım
Onlara sahip çıkalım sevgiyle
Sezgisi güçlüdür sevgisi gibi
Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın

Kadınlar günü kutlu olsun kalpten
Her güzelin eli öpülür,inan
Saygı sevgim senin olsun,ey kadın
Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın! (SELİM TEMİZ)

Dünya Kadınlar Günü

Bugün dünya kadınlar günü
Aklıma geldi anamın yüzü
Mavi mavi iki gözü
Ve hep gülen yüzü

Bugün dünya kadınlar günü
Kadınlara bir gün yetmez
Kadınların çilesi hiç bitmez
Kadınların çektiğini kimse çekmez

Bugün dünya kadınlar günü
Anam, bacım, teyzem
Size yetmez 8 Mart günü
Her gün sizlere kadınlar günü (ALPAY TÜRKOĞLU)

Kadın Hakkı

Bak ağlıyor için için,
Hani nerde kadın hakları
Çalışırız geçim için,
Hani nerde kadın hakları

Meclislerden yerilmişiz,
Aklı kısa görülmüşüz,
Hep zorula verilmişiz,
Hani nerde kadın hakları

Kirmanını eğirmez mi,
Hamurunu yoğurmaz mı,
Seni beni doğurmaz mı,
Hani nerde kadın hakları

Tık demeden dövülürüz,
Ana avrat sövülürüz,
Sık sık evden kovuluruz,
Hani nerde kadın hakları

Derde yoğa alışığız,
Çilelerle buluşuğuz,
Birkez gülsek yılışığız,
Hani nerde kadın hakları

Hatuni'yim ne diyeyim,
Bitmezki daha sayayım,
Cevap verin de duyayım,
Hani nerde kadın hakları (AŞIK HATUNİ)

Kadınım

Anlatmak istesem seni
Dilim dönmez ki kadınım
Resmetmek istesem seni
Kalem çizmez ki kadınım

Katlandın hep şu huysuza
Sabır gösterdin arsıza
Gönlünü çalan hırsıza
Akıl ermez ki kadınım

İki kız bir oğlan verdin
Onlardı tek senin derdin
Ömrünü bizlere serdin
Gücün yetmez ki kadınım

Muhtaç olmayalım diye
Kaçıp koştun biteviye
Sendeki bu özveriye
Neler denmez ki kadınım

Rabbim alsın benimkini
Çok uzatsın seninkini
Halil senin kıymetini
Sanma “bilmez ki” kadınım... (HALİL MANUŞ)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Son Haberler
Ankaralı Alevi dedelerinden Atınok'a tam destek!
Ankaralı Alevi dedelerinden Atınok'a tam destek!
Seçim yasakları başladı! İşte o partiler yasak dinlemedi!
Seçim yasakları başladı! İşte o partiler yasak dinlemedi!
PTT 50 bin TL kredi veriyor! Anında hesaba yatacak
PTT 50 bin TL kredi veriyor! Anında hesaba yatacak
Emekliye hükümetten fatura müjdesi! 1500 liranız cepte kalacak
Emekliye hükümetten fatura müjdesi! 1500 liranız cepte kalacak
Çok Okunanlar
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Akaryakıtta 3 hane stresi! Erdoğan son noktayı koydu
Akaryakıtta 3 hane stresi! Erdoğan son noktayı koydu
Meteoroloji'den açıklama geldi! Hava mevsim normallerinde mi seyredecek? Cuma günü hava nasıl? Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den açıklama geldi! Hava mevsim normallerinde mi seyredecek? Cuma günü hava nasıl? Bugün hava nasıl olacak?
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Büyük İstanbul Miting’inde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan zehir zemberek sözler: “İstanbul 30 yıl geriye gitti”
Büyük İstanbul Miting’inde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan zehir zemberek sözler: “İstanbul 30 yıl geriye gitti”