8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

8 Mart kadınlar günü indirimleri büyük bir merakla aratılıyor. Pek çok etkinliğin ve kampanyanın uygulanacağı bu günde, markalar ve mağazalardaki tüm indirimleri sizin için derledik. İşte detaylar...

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

8 Mart kadınlar gününün gelmesiyle sadece kadınlar değil yakınları için de herkes tarafından araştırılan kampanyaları haberimizde derledik. İşte 8 mart kadınlar günü indirimleri...

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Nusr-et Steak House Dünya Kadınlar Günü Kampanyası

2010 yılında kapılarını açan, lezzetli etleri, benzersiz servisi ve butik konseptiyle Türkiye'nin önce gelen Et restoranların Nusr-Et Steakhouse, Tüm şubelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ikramda bulunacak.

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Salt bea hareketiyle dünyada ün kazanan Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları restoranlarında ücretsiz ağırlayacak.  8 Mart Pazar Günü öğlen saat 12:00 ile 19:00 arasında Nusr-et Steak House'a gelen tüm Kadınlara Bir meşrubat, bir adet lokum, bir baklava ikram edilecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için bütün kadınları öğlen saat 12:00 ile 19:00 arasında Nusr-et Steak House'a davet ediyor...

Neomarin AVM'den Tüm Kadınlara Sinema Bileti Hediye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Tüm Kadınlarımıza Neomarin’den Sinema Bileti Hediye!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Emekleriyle, varlıklarıyla ve yürekleriyle hayatımıza anlam katan kadınlarımızın günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Neomarin AVM'den Kadın ziyaretçilerine küçük bir hediye...

8 Mart Pazar günü Neomarin Alışveriş Merkezi Danışma noktasına gelen bayanlara Sinema bileti hediye edilecektir.

Hediye Sinema Biletinizi 8 Mart Pazar günü Danışma noktasından alabileceksiniz. Hediye edilecek sinema bileti 1.000 adet sinema bileti ile sınırlıdır.

Koton'da Kadın Günü'ne Özel 3 Al 2 Öde Fırsatı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel büyük Fırsat Koton'da

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Stil sahibi ve özgün tasarımları ile keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Koton, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel başlattığı kampanya ile Kadın ve Çocuk Tişörtlerinde "3 Al 2 Öde" kampanyası başlattı.

5 Mart tarihinde başlayan ve 16 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Kadın ve Çocuk Tişörtlerinde 3 Al 2 Öde fırsatı sunulacaktır. Kampanya dahilindeki ürünlerde 3 adet ürün alınması halinde en düşük fiyatı olan ürünün bedeli alınmayacaktır.

Migros 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Migros indirimleri herkese iyi gelecek...

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Kadınların Hayatını Güzelleştiren fırsatlar sunuyor. 2 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında Migros mağazalarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine kadar onlarca üründe özel fırsatlar sunuluyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Migros İndirimlerinde;

  • Yüz, Vücut, El Bakım Kremi ve Losyonlarında %50 İndirim (2 - 8 Mart)
  • Makyaj Malzemelerinde %50 İndirim (2 - 8 Mart)
  • Makyaj Aksesuarlarında %50 İndirim (2 - 8 Mart)
  • Çikolatalarda %25 İndirim (2 - 8 Mart)
  • Parfümlerde %50 İndirim (2 - 8 Mart)
  • Çiçeklerde %30 İndirim (6 - 8 Mart)
  • Kitaplarda %40 İndirim (6 - 8 Mart)
  • Züccaciye Ürünlerinde 3 Al 2 Öde (29 Şubat - 3 Mart)
  • Paşabahçe ve Borcam Markalı Ürünlerde %40 İndirim (6 - 8 Mart)
  • Okey Nirvana Ürünlerinde %40 İndirim (6 - 8 Mart)
  • Elektrikli Küçük Ev Aletlerinde ve Elektirikli Kişisel Bakım Ürünlerinde %25 İndirim (29 Şubat - 9 Mart)

CarrefourSA 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Sepet Sepet Fırsatlar CarrefourSA'da

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

CarrefourSA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel fırsatlar sunuyor. CarrefourSA Marketlerinde 1 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında bir çok ürün kategorisinde %50'ye varan fırsatlar sizleri bekliyor.

CarrefourSA Mapğazaları ve online satış sitesinde 1 Mart tarihinde başlayan ve 8 Mart tarihine kadar devam edecek "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kampanyasında Bakım ürünlerinden saç boyalarına, parfümlerden deodorantlara, çikolatalardan zücaciye ürünlerine kadar bir çok üründe %50'ye varan indirimler uygulanacaktır.

Kampanya kapsamında indirim oranları ve indirimlerin geçerli olacağı tarihlere bakacak olursak;

  • EL, YÜZ, VÜCUT BAKIM ÜRÜNLERİNDE %50 iNDiRiM (1-8 Mart)
  • SAÇ BOYALARINDA %40 İndirim (2-8 Mart)
  • EDT ÇEŞİTLERİNDE %30 İndirim (5-9 Mart)
  • PRIVACY,BLADE, FA, GARNIER,8X4, DOVE, XO, SIVENO DEODORANT, ROLL-ON, STICK ÇEŞİTLERİNDE %30 İndirim (5 - 9 Mart)
  • TABLET ÇİKOLATALARDA 3 Al 2 Öde (6 - 8 Mart)
  • PAŞABAHÇE VE BORCAM ÜRÜNLERİNDE %50 İndirim (7 - 8 Mart)

Porland'dan Kadınlar Günü'ne Özel %50 ve Üzeri İndirim

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, tüm ürünlerde %50 ve üzeri indirimler Porland mağazalarında sizi bekliyor...

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Türkiye’nin önde gelen % 100 sert porselen üreticisi Porland Porselen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tüm ürünlerde %50 ve üzeri indirim uyguluyor.

5 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında Porland Mağazaları ve porland.com online satış sitesinde geçerli olacak kampanya kapsamına tüm ürünlerde indirimsiz fiyat üzerinde en az %50 indirim uygulanacaktır.

Yapı Kredi kredi kartlarına özel peşin fiyatına 10 taksit imkanıyla.

One Tower AVM'den Kadınlar Günü'ne Özel Makyaj Çantası Hediye

Kadınlar Günü Hediyeniz One Tower AVM'den!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Başkent Ankara'nın yeni buluşma noktalarından olan One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla düzenlediği kampanya ile Aynı gün içinde yapacağınız toplamda 250 TL ve üzeri alışverişlerinize makyaj çantası hediye edecek.

5 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenecek kampanya ile One Tower AVM'den aynı gün içinde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişinize makyaj çantası hediye edilecek.

Kampanya kapsamında hediye edilecek Makyaj Çantası stoklarla sınırlıdır.

İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel %20 İndirim

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel sezon ürünlerinde net %20 İndirim Fırsatı İkiler'de sizi bekliyor...

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Kadınlar Günü'ne özel sezon ürünlerinde net %20 indirim uygulamaktadır.

5 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında sezon ürünlerinde İkiler Mağazaları ve ikilershop.com online alışveriş sitesinde geçerli olacak bu fırsatı kaçırmayın.

Atasun Optik'ten Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra İndirim

Atasun Optik'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel seçili markaların güneş gözlüklerinde ekstra %10 indirim....

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Atasun Optik,Kadınlar Günü’ne özel 1- 8 Mart 2020 tarihleri arasında Guess, Tommy Hilfiger, Polaroid, Mustang, Osse ve Sensaya markalarında mevcutnet yüzde 50'ye varan indirime ek %10 indirim sağlıyor.

Atasun Optik, Kadınlar Günü’ne özel birbirinden tarz güneş gözlüklerini tarzından ödün vermeyen, stil sahibi kadınlar için bir araya getiriyor. Atasun Optik, 1 - 8Mart 2020 tarihleri arasında dünyaca ünlü Guess, Tommy Hilfiger, Polaroid, Mustang, Osse ve Sensayagüneş gözlüklerinde mevcut %50'ye varan indirime ek, %10 indirim sunuyor.

5-8 Mart 2020 tarihleri arasında, Kadınlar Günü’ne özel, Osse, Mustang, Guess, Polaroid, Tommy Hilfiger, Lacoste, Unofficial, Sensaya markalı güneş gözlüklerinde, fırsat reyonu hariç mevcut indirimlere ek %10 indirim uygulanacaktır. Kampanya tüm Atasun Optik noktalarında ve www.atasunoptik.com.tr adresinde geçerli olacaktır. Kampanya,outlet ve fırsat reyonunda geçerli değildir

Primemall Sivas'tan Kadınlar Ziyaretçilerine Broş Hediye!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Broş Hediye...

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Primemall Sivas Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel başlattığı kampanya ile 1- 8 Mart tarihleri arasında 100 TL'lik alışveriş yapan kadın ziyaretçilerine broş hediye edecek.

Kampanya Detayı:

  • Kampanya 1 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Aynı gün içerisinde tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kadın ziyaretçiler fiş/fatura ibrazı ile katılabileceklerdir.
  • Kampanyaya katılım her ziyaretçi için 1 defaya mahsustur.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Kadınlar Günü'ne Özel Hediye Çekiniz Rings AVM'den!

JLL Türkiye tarafından yönetilen, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’nin gözde alışveriş merkezi Rings AVM,  7 - 8 Mart tarihleri arasında, aynı gün içerisinde toplam 300 TL ve üzeri alışveriş yapan Rings Club üyelerine, Derinet ya da Maxilla' da geçerli 50 TL değerinde alışveriş çeki hediye edecek.

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Kazanılan hediye çekleri Rings AVM içerinde yer alan Derinet ve Maxilla mağazalarında alışveriş limiti olmadan kullanılabilecek.

Bernardo Yemek Takımlarında Kadınlar Günü'ne Özel İndirim!

Bernardo'da Kadınlar Günü kutlamaları başladı!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Porselen kadar zarif kadınlarımız için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel tüm 12 kişilik Bernardo yemek takımları ekstra 200 TL indirim uygulayacak.

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel tüm 12 kişilik Yemek takımlarında ekstra 200 TL indirim uyguluyor. 2 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında Bernardo mağazalarında seçili yemek takımlarında geçerli olacak kampanyada, kasada ekstra 200 TL indirim uygulanacaktır.

Antares'ten Kadınlara Parfüm Hediye!

Ankara'nın Alışveriş ve Yaşam Yıldızı Antares, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın ziyaretçilerine parfüm hediye edecek.

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Antares AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Antares Kart ile toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan kadın ziyaretçilerimize 50ml Parfüm Hediye edecek.

Kampanyadan 8 Mart tarihinde sadece Antares Kart sahibi kadım ziyaretçiler yararlanabilecektir. Her Antares Kart sahibi kampanya süresince 1 adet hediye kazanabilir

World 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2020

28 Şubat - 8 Mart 2020 tarihleri arasında World Card ile gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kozmetik ve çiçekçilik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde tek seferde yapacağınız 4 adet 125 TL ve üzeri alışverişe 40 TL Worldpuan hediye!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Kampanya Detayı:

  • Kampanya 28 Şubat - 8 Mart 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
  •  Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir, TEB ve Anadolubank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir.
  • Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kozmetik ve çiçekçilik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.
  •  Kampanyaya, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile, kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir.
  •  Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
  • Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 125 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.
  •  Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 4 adet 125 TL ve üzeri alışveriş için 40 TL Worldpuan kazanılacaktır.
  • Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 18 Mart 2020 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan'ların son kullanma tarihi 29 Mart 2020'dir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 30 Mart 2020'de geri alınacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard'lara 18 Mart 2020 tarihine kadar yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard'ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard'ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard'lara yüklenecektir. Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard'ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 29 Mart 2020'dir. Kullanılmayan puanlar 30 Mart 2020'de geri alınacaktır.
  • Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için MART yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir.
  • Müşterilerin SMS katılımı yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının veya bireysel TLcard'larının olması gerekmektedir.
  • World Mobil uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa SMS ile katılım yapılması gerekmemektedir.
  • Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için MART yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454'e göndermeleri gerekmektedir.
  • Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için MART yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635'e göndermeleri gerekmektedir.
  •  SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
  •  Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard'ları ile yapmaları gerekmektedir.
  • Kampanyaya World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
  • Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.
  • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.
  • Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
  • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
  • Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.

Yves Rocher Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel YvesRocher'de indirimi kaçırmayın!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Doğadan ilham alan ve doğaya saygı duyan, aynı zamanda da etkin ürünler sunan Yves Rocher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel başlattığı kampanya ile tüm ürünlerinde net %30 indirim uyguluyor.

Bitki dünyasında edinilmiş 50 yıllık tecrübesi ile cilt bakım, makyaj, parfüm, vücut bakım, güneş ürünleri, saç bakımı, banyo ürünleri tamamen doğal ürünlerden oluşan Yves Rocher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel 28 Şubat - 8 Mart 2020 tarihleri arasında tüm ürünlerde net %30 indirim fırsatını kaçırmayın.

Watsons 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2020

Watsons'tan dünyayı döndüren kadınlara baş döndürücü güzellik!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

Zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25.000’i aşkın ürünü tüketiciyle buuşturan Watsons, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel indirimler sunuyor.

26 Şubat - 8 Mart 2020 tarihleri arasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Makyaj, cilt bakım, saç bakım ve kişisel bakım ürünlerinde Watsons Card'a özel %60'a varan indirim fırsatları Watsons'ta sizleri bekliyor. Kampanya kapsamında;

  • MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Maskara Extra 34,95 TL
  • REVOLUTION Ultra Allık Paleti Çeşitleri 29,96 TL
  • RIMMEL LONDON Magnifeyes Far Paleti Çeşitleri 34,95 TL
  • L'OREAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover Yüksek Kapatıcı Fondöten 49,95 TL
  • Maybelline New York Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • Revolution Makyaj Ürünlerinde %40 İndirim
  • Loreal Paris Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • Note Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • Rimmel Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • Max Factor X Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • Pastel Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • Deborah Milano Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • I Revolution Makyaj Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Revlon Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • E.L.F Makyaj Ürünlerinde %40 İndirim
  • Gorden Rose Makyaj Ürünlerinde %40 İndirim
  • Miss Cop Make Up Makyaj Ürünlerinde %40 İndirim
  • NewWell Makyaj Ürünlerinde %50 İndirim
  • NYX Makyaj Ürünlerinde %40'a Varan İndirim
  • Flormar Makyaj Ürünlerinde %40 İndirim
  • Loreal Paris - Paris Modern Makyaj koleksiyonunda 3 Al 2 Öde
  • Deborah Maskaralarda %50 İndirim
  • Ojelerin 2.si %50 İndirimli
  • Nivea Cilt Bakım Ürünlerinde %60'a Varan İndirim
  • Loreal Paris Cilt Bakım Ürünlerinde %50 İndirim
  • Pure Beauty Cilt Bakım Ürünlerinde %30 İndirim
  • Diadermine Cilt Bakım Ürünlerinde %60'a Varan İndirim
  • Garnier Cilt Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Neutrogena Cilt Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Simple Cilt Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Sebamed Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Roc Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Target Pro Cilt Bakım Ürünlerinde %40'ye Varan İndirim
  • Cosmed Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Scinic Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Xaja Cilt Bakım Ürünlerinde %60'a Varan İndirim
  • M. Asam Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Duderm Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Leocrema Cilt Bakım Ürünlerinde %50 İndirim
  • AA Cosmetics Cilt Bakım Ürünlerinde %30 İndirim
  • Naturals by Watsons Cilt Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Watsons Markalı Maskelerde 3 Al 2 Öde
  • Nivea El&Vücut Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Neutrogena El&Vücut Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Epilasyon Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Naturals by Watsons El&Vücut Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Seçili Şampuan ve Saç Kremlerinde %40 İndirim
  • Bitkisel İçerikli Saç Bakım Ürünlerinde %40 İndirim
  • Profesyonel Saç Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Kuru Şampuanlarda %50'ye Varan İndirim
  • Beyaz Kapatıcı Sprey Çeşitlerinde %40'a Varan İndirim
  • Saç Şekillendiricilerde %40 İndirim
  • Seçili Hijyenik Pedler ve İntim Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Seçili Ağız Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Seçili Parfümlerde %40 İndirim
  • Seçili Deodorantlarda %40 İndirim
  • Vücut Spreylerinde %40 İndirim
  • Seçili Duş Jellerinde 1 Alana 1 Bedava
  • Seçili Duş Jellerinde %50 İndirim

Gratis 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2020

Her Günü Paylaştığımız Kadınlara Gratis'ten Büyük İndirim

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel 26 Şubat - 8 Mart 2020 tarihleri arasında %50'ye varan indirim fırsatları tüm Gratis'lerde sizleri bekliyor!

8 Mart kadınlar günü indirimleri neler?

26 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında kendime çok güzel bakıyorum diyen kadınlar için tüm makyaj ürünlerinde %40, saçlarım güzellikten uçuşuyor diyen kadınlar için Şampuan ve Saç Kremi Ürünlerinde %40, her zaman genç kalıyorum diyen kadınlar için de %50'ye varan indirim Gratis mağazaları ve gratis.com.tr'de sizleri bekliyor.

8 Mart 2020 tarihine kadar tüm Gratis mağazalarında ve gratis.com.tr'de geçerli olacak kampanyada;

  • Tüm Makyaj Ürünlerinde %40 İndirim
  • Tüm Şampuan ve Saç Kremi Ürünlerinde %40 İndirim
  • Yüz Bakım Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim
  • Tüm Ojelerde 3 AL 2 Öde

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡