A Spor'da şok ayrılık: Serkan Korkmaz ile yollar ayrıldı

A Spor'da ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Son yılların spor programındaki yükselen yıldızlarından biri olan Serkan Korkmaz, ile yollar ayrıldı. A Spor'un kuruluşundan beri spor müdürlüğü görevi yapan Korkmaz, verdiği bu karar ile sevenlerini üzdü.

A Spor'da şok ayrılık: Serkan Korkmaz ile yollar ayrıldı

Turkuaz Medya'nın yeni oluşumu A Spor ile birlikte yükselişe geçen Serkan Korkmaz flaş bir karar ile görevinden ayrıldı. Bugüne kadar birçok başarılı programın altında imzası olan Korkmaz'ın neden böyle bir karar aldığı ise henüz bilinmiyor. 

Serkan korkmaz kovuldu mu?

Uzun zamandır ekranların vazgeçilmeyen spor kanalı haline gelen A Spor'u başarıya ulaştıran isimlerin başında gelen Serkan Korkmaz A Spor'dan neden ayrıldı?

Korkmaz'ın ayrılık nedeni henüz netlik kazanmamışken türlü türlü dedikodular da konuşulmaya başlandı. Serkan Korkmaz'ın ayrılık nedeni bir başka büyük spor kanalıyla anlaştığı yönünde.

Serkan Korkmaz A Spor'dan neden ayrıldı?

Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde A Spor canlı yayınında Göktuğhan Argın ile tartışan Setenay Cankat'ın ise Turkuaz Medya tarafından iş akdi sonlandırılmıştı.

SERKAN KORKMAZ KİMDİR?

47 yaşında olan Serkan Korkmaz İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Edirne Keşanlı olan Korkmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Asıl mesleği İnşaat Mühendisliği olan Korkmaz okul döneminde televizyon dünyası ile tanışarak Cine 5 ve Show Tv bünyesinde çeşitli görevler aldı.

NTV'de 10 yıl, Haber 24'te 3 sene, Fox Türkiye'de 1 sene çalışan Serkan Korkmaz bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu Genel Direktör Yardımcılığı görevinde de bulundu. Kariyerinde TRT ve Beyaz Tv macerası da olan Korkmaz, Turkuaz Medya Grubu'nda A Spor'un kuruluşunda yer almıştı ve Yayın Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

0
1
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡