Abdullah Bal Kimdir | Cemal Hünal'ı Neden Tehdit Etti

Ünlü oyuncu Cemal Hünal Abdullah Bal tarafından tehdit edildi. Peki Abdullah Bal kimdir, Cemal Hünal'ı neden tehdit etti. Tüm soruların cevabını sizler için hazırladık.

Abdullah Bal Kimdir | Cemal Hünal'ı Neden Tehdit Etti

Oyuncu Cemal Hünal, İstanbul Atlı Okçuluk Spor Kulübü Derneği üyesiyken 3 Şubat'ta kavga ettiği dernek başkanı Abdullah Bal tarafından yönetim kurulu üyeliğinden çıkartıldı. İddiaya göre bunun üzerine Hünal, kulüpteki atlarını ve dernek tarafından kullanılan lüks model cipini geri istedi. Ancak Başkan Bal'ın yanıtı tehdit oldu.

Cemal Hünal Kimdir.nerelidir, kaç yaşında

Sabah'ta yer alan habere göre, olayın ardından savcılığa başvuran Hünal, şikayet dilekçesinde kulüpteki eşyalarına, atlarına ve arabasına derneğin başkanı tarafından el konulduğunu iddia etti. Oyuncu ayrıca Bal'ın bununla da yetinmeyip "Bak Cemal, senin çoluğun çocuğun var. Senin ve çocuğun için çok kötü olur, sizi çok kötü yaparım" diyerek kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. Mesaj çıktılarını dosyaya delil olarak sunan Hünal'ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Abdullah Bal Kimdir | Cemal Hünal'ı Neden Tehdit Etti

Yürütülen soruşturmada ifadesine başvurulan Abdullah Bal ise kendisini şu sözlerle savundu: "Cemal Hünal, kendisini yönetim kurulundan çıkarttığım için bana cephe aldı. Malına ve atlarına el koyduğum yalandır. Ona ait üç at vardı, hepsini kendisine verdim. Arabasını da aldı. Fakat sonra kulübe ait olan iki atı daha istedi. Ben kulübe ait olan atları alamayacağını söyledim. Tehdit ettiğim doğrudur fakat o da beni tehdit etti. Tehditlerimiz karşılıklı." Yürütülen soruşturma sonunda savcılık, Cemal Hünal ve Abdullah Bal'ın müşteki-şüpheli olduğu bir iddianame hazırladı. İddianamede, karşılıklı olarak birbirlerini tehdit ettikleri kaydedilen ikilinin ikişer yıla kadar hapsi istendi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen dava devam ederken, ikili karşılıklı olarak şikayetlerinden vazgeçince dava düştü.

CEMAL HÜNAL KİMDİR, NERELİDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye'de doğmuştur. Çocukluğu Maçka'da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği bir apartmanda geçti, Cemal Hünal Apartmanı'nda. Kerem adında bir erkek kardeşi var. Babası eki sanayicilerden Atilla Hünal'dır. Annesinin adı Vicki Hünal.

İstanbul'da Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Ardından Los Angeles Ucla Extension'da, Santa Monica Collage'da ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Üniversite hayatı boyunca da mutfaklarda çalıştı. Bulaşıkçılık, aşçılık, barmenlik yaptı. En son Los Angeles'da senaryo analistliği yaptı.

Abdullah Bal Kimdir | Cemal Hünal'ı Neden Tehdit Etti

2007 yılında "Ulak" filmi ile başladığı sinema kariyerinde, 2008 yılında çekilen "Issız Adam" filmiyle tanındı. 2007, 2009 yılları arasında Antakya'da çekilen "Asi" dizisinde oynadı. Antakya'da atları köpekleri olan bir köy evi var.

Nişantaşı'nda "Zazie"adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında "Port Sedef" adıyla bir beach club tarzında işletmesi var.

Daha önce Los Angelesyaşındayken evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanmış .

Abdullah Bal Kimdir | Cemal Hünal'ı Neden Tehdit Etti

Cemal Hünal, Lale Cangal ile 18 Eylül 2011 tarihinde evlendi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡