Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı'na Zehir Zemberek Sözler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasındaki ipler iyice geriliyor. İkili arasında yaşanan gerginliğe Abdullah Gül zehir zemberek cevaplar verdi.11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter'dan AK Parti'den gelen eleştirilere yanıt v

Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı'na Zehir Zemberek Sözler

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt verdi. Gül'ün açıklaması şöyle: "Bir süredir basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden bazı milletvekilleri ve ilgili troller tarafından şahsıma karşı yapılan saygısızlık, hakaret ve ahlak sınırlarını aşan saldırıların son açıklamamdan sonra giderek arttığına dikkat çekiyorum. Partimizin kuruluş ilkelerinden biri olan düşünce ve ifade özgürlüğüne inanan birisi olarak, gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim. "

Abdullah gül

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kastamonu'dan cevap vermişti.

NE OLDU DA BAY KEMAL'İN KAYIĞINA BİNİYORSUNUZ?

Son KHK'da daha önceki ifadelerin aynısıyla bir düzenleme yapıldı. Nedense büyük gürültü koparıldı. Kampanyalar başlatıldı. İçimizden bazıları da bu kampanyalara da katıldı. Üzüldük. Biz dava arkadaşı değil miyiz, gönüldaş değil miyiz? Ne oldu da Bay Kemal'in kayığına biniyorsunuz? Bu husumet kervanına bizim dava arkadaşlarımızın bir kısmı da nasıl katılıyor, birilerinin zil takıp oynamalarına vesile oldukları için yazıklar olsun.

VATANIMIZI BÖLMEK İSTEYENLER BEDEL ÖDÜYOR

Kongre öncesinde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğanb, "Makam mevki hepsi geçici... Düşünün ne olacak 2 metreküplük bir yere bizi gömecekler. Ölümden kaçmak var mı?" dedi. "Vatanımızı parçalamak isteyen şu an bedelini ödüyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin huzurunu bölmeye kimsenin hakkı yok. Birliğimizi beraberliğimizi bozdurmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka bir devlet tanımıyoruz. Öyleyse ne yapacağız bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡