Abdurrahman Dilipak: "Birileri Erdoğan’ı göndereceklermiş!"

Abdurrahman Dilipak yeni yazısında,"Seçime doğru giderken, siyasetin zemini maalesef dağılma noktasında." ifadelerine yer verdi.

Abdurrahman Dilipak: "Birileri Erdoğan’ı göndereceklermiş!"

Abdurrahman Dilipak yeni yazısında, "Birileri Erdoğan’ı göndereceklermiş! Erdoğan’ın adamları da, İmamoğlu’nu sahaya sürüp İmamoğlu üzerinden Kılıçdaroğlu’nu, partisini ve 6’lı masayı dağıtacaklarmış! Bu ve benzeri bir çok iddia sıralanıyor! Bu duruma göre de Akşener filan hepsi aktör. Ötekilere göre Akşener CHP’yi zayıflatıp, kendinin lider olduğu yeni bir ittifak kurmak istiyor. AK Parti'den gelecekler, MHP’den gelecekler, Soylu’dan gelecekler, al sana yeni bir ittifak. CHP son seçimde %24 mü almıştı, %10’da HDP’den gelen olsa %34. Bu ikisi bile bugün siyasette ana ağırlık merkezlerinden biri olmaya yetiyor. Her ikisi de birbirine muhtaç.

Akşener’in liderliğinde bir oluşum, zaten kendi içinde bir koalisyon olan İYİ Parti’de kendi içinde ciddi sorunlara yol açabilir. Çünkü partinin şasesi istiab haddinin üstünde bir yükü taşıyamaz. Seçime doğru giderken, siyasetin zemini maalesef dağılma noktasında."

Abdurrahman Dilipak: Birileri Erdoğan’ı göndereceklermiş!

"Herkesin bir planı var, ama Allah'ın da bir hükmü var. Ve O'nun iradesi her şeyi kuşatır. Sonuçta “Hüküm Allah'ındır” ve “La galibe İllallah...” Kim ne yaparsa yapsın, aslında Allah'ın hükmüne doğru koşar. O Allah’ın hükmünden kaçtığını zannederken bile, kaçtığını sandığı şeye doğru koşar. Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz, Allah bilir. Bugün tartışıp durduğumuz şeylerin hakikatinin bize gösterileceği bir gün var. Bakın, Peygamberler de, Şeytan da Allah’ın iradesi içindedir, Amerika da, İsrail de. Evet, Şehidler de, zalimler de, mazlumlar da, çalan da, malı çalınan da." ifadelerine yer verdi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN