Abdurrahman Dilipak: "Seks artık en büyük sektörlerden biridir"

Abdurrahman Dilipak, yeni yazısında hızlı ve plansız büyüyen, geri kalmış ya da gelişmiş şehir ekonomilerinin önemli sektörünün "Seks" olduğunu ifade etti.

Abdurrahman Dilipak:  "Seks artık en büyük sektörlerden biridir"

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, kaleme aldığı yeni yazısında gelişmemiş ülkelerin özelliklerine yer verdi. "LGBTQI, Pedofili, eğlence, turizm, kumar, alkol ve uyuşturucu bu alemde iç içedir. Fuhuş dünden bugüne mega şehirlerin, özellikle de hızlı ve plansız büyüyen, geri kalmış ya da gelişmiş şehir ekonomilerinin önemli bir sektörü haline geldi." ifadelerini kullanan Dilipak, seksin en büyük sektörlerden biri olduğunu söyledi.

Abdurrahman Dilipak: Seks artık en büyük sektörlerden biridir

"KUTSAL FUHUŞ"

Abdurrahman Dilipak, yeni yazısında "Tamam, birilerine bu kelimenin telaffuzu edepsizce gelebilir ama kaynağım şu: Kaynak: Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi. Tekrar söylüyorum, 3 kutsal kitapta da kelime bu şekilde telaffuz edilir. Bu kelimenin telaffuzu değil, icra edilmesi kınanır. “Dinî literatür göz önüne alındığı takdirde iki tür fuhuştan söz edilebilir. a) Bazı çok tanrılı dinlerde ortaya çıkan kutsal fuhuş; b) Meslek olarak icra edilen ücretli fuhuş. Bu iki gruptan hangisine girerse girsin fuhşun tarihi oldukça eski dönemlere ve geniş bir coğrafî alana uzanır. Sık olmasa bile arkaik ve çağdaş dinî topluluklarda fuhşa rastlanmaktadır. Bununla birlikte bu tip dinî gruplarda görülen fuhuş daha ziyade kutsal fuhuş veya “ilâhî evlilik”tir (hieros gamos).”

Abdurrahman Dilipak: Seks artık en büyük sektörlerden biridir

Pornografi, ya da Dakemaron’un aşk hikayeleri eskide kaldı artık.

Kutsal fahişeliği duymuşsunuzdur. “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır” dedik, Karaköy genelevinin patronu Matild hanım vergi rekortmeni olunca ödül aldı ve tabii bizim ilk yerli “kutsal fahişe”miz olmuş oldu, devri zamanında. “Türkiş Lale devri” zamanında,

Yine kaynağım Diyanet ansiklopedisi. " ifadelerine yer verdi.

Abdurrahman Dilipak: Seks artık en büyük sektörlerden biridir

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum