Adalet bakanlığı kura çekimi canlı yayın YOUTUBE

Adalet bakanlığı kura çekimi Youtube'de canlı yayınlanacak. Bugün binlerce temizlik işçisi nefeslerini tutarak kura sonuçlarına odaklandı. Pandemi nedeniyle kura çekimine adaylar alınmayacak. Ancak adaylar Adalet Bakanlığı tarafından açılan Youtube kanalında kura çekimini canlı izleyebilecek. İşte Adalet bakanlığı kura çekimi canlı yayın Youtube linki...

Adalet Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? Temizlik işçisi kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Adalet Bakanlığı personel alımı kura sonuçları 2021 açıklanıyor... 1442 personel alımı başvuruları 8 Mart tarihinde sona erdi. 

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 04.03.2021–08.03.2021 tarihleri arasında online olarak alınan başvuru listesinde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilişi şu anda gerçekleştirilmektedir.''

ADALET BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN YOUTUBE

ADALET BAKANLIĞI TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

ADALET BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Temizlik işçisi kura çekimi 11.00'de canlı yayında gerçekleşti. Asil ve yedek listeler de böylelikle belli oldu. Net sonuçlar Adalet Bakanlığı'nın resmi istesinden gün içinde yayımlanacak. Duyuruları takip etmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

ADALET BAKANLIĞI DUYURULAR

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMINDA MAAŞ NE KADAR OLACAK 2021?

Atanan personele yıl için günlük ücret, 2021 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %10'u oranında artırılmış olarak günlük brüt 131,17 TL ödenecek.

1
0
1
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡